Παναθηναϊκός: Αποχαιρέτησε τον Κουλιμπαλί

Ο Παναθηναϊκός δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, με τους «πράσινους» να εύχονται την καλύτερη συνέχεια στον Αφρικανό.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, με τους «πράσινους» να εύχονται την καλύτερη συνέχεια στον Αφρικανό.

Ο αμυντικός από το Μάλι, όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό, δεν θα επέκτεινε την καριέρα του στο «τριφύλλι». Η πρόταση από τον Νίκο Νταμπίζα δεν στάθηκε ικανή να τον κρατήσει στο ρόστερ. Η πολιτική που ακολουθεί ο τεχνικός διευθυντής είναι συγκεκριμένη και ο, εκτός συμβολαίου, παίκτης δεν προσαρμόστηκε σε αυτήν.

Η πρόταση του Νίκου Νταμπίζα ήταν 230.000 ευρώ τον χρόνο, δίχως μπόνους συμμετοχών.

Με ανάρτησή της στα social media η ΠΑΕ έβαλε το τέλος στη συνεργασία με τον Κουλιμπαλί, στον οποίο ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του πορεία.

Συγκεκριμένα το post ανέφερε: «Η συνεργασία μας με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί ολοκληρώθηκε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον ευχαριστεί για την προσφορά, τον επαγγελματισμό και τη θετική ενέργειά του στην τριετή παρουσία του στο σύλλογο. Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Κουλιμπαλί αγωνίστηκε σε 66 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας του! Merci pour tout Ousman!».

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Κουλιμπαλί έπαιξε σε 18 ματς (17 Super League). Με 2 ασίστ και 1.381 αγωνιστικά λεπτά στο σύνολο.

ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΤΟ FACEBOOK