ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ατομικό για τέσσερις

Συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής (8/1) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ στο «Απ. Νικολαΐδης».

Συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής (8/1) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ στο «Απ. Νικολαΐδης».

Οι ποδοσφαιριστές του Λάζλο Μπόλονι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με μίνι τουρνουά τριών ομάδων στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σαβιέρ, Γιασίν Αγιούμπ, Ούφε Μπεκ και Δημήτρης Καραγιάννης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Παίζουν όλοι και… παντού

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr, καλύπτοντας κάθε αθλητικό γεγονός της επικαιρότητας. Στο Sportime.gr βρίσκεται από τον Μάρτιο του 2018.

ΣΧΟΛΙΑ