ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μπορούν να το γυρίσουν οι… ανενεργοί;

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έμειναν αμανάτι… Γιοάν Μολό και Ούφε Μπεκ είχαν ενημερωθεί καιρό πριν πως δεν υπολογίζονται. Δεν έκαναν προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους και ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να ξεφορτωθεί τα συμβόλαιά τους. Στην ίδια κατηγορία και ο Χρήστος Σέχου, για τον οποίο όμως υπήρχε μία σημαντική διαφορά. Το κασέ του είναι πολύ...
Παναθηναϊκός

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έμειναν αμανάτι… Γιοάν Μολό και Ούφε Μπεκ είχαν ενημερωθεί καιρό πριν πως δεν υπολογίζονται. Δεν έκαναν προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους και ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να ξεφορτωθεί τα συμβόλαιά τους. Στην ίδια κατηγορία και ο Χρήστος Σέχου, για τον οποίο όμως υπήρχε μία σημαντική διαφορά. Το κασέ του είναι πολύ μικρότερο.

Ειδική κατηγορία θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε τον Αργύρη Καμπετσή. Ο Παναθηναϊκός είχε ενημερώσει και τον τελευταίο πως θα πρέπει να βρει ομάδα, αλλά εκείνος δεν έκανε με τους «κομμένους». Στις προπονήσεις συμμετείχε κανονικά υπό τις οδηγίες του Ντάνι Πογιάτος. Για τον διεθνή με την Ελπίδων φορ υπήρχε, μάλιστα, και μεγαλύτερη κινητικότητα από κάθε άλλον από τους προαναφερθέντες. Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό να βρει αυτό που ήθελε και έτσι παρέμεινε στους «πράσινους» και εκείνος.

Το μεγάλο ερώτημα πλέον είναι το εξής, μπορούν να το γυρίσουν στο διάστημα που απομένει μέχρι τον Ιανουάριο; Πολύ δύσκολα φαίνεται ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, αλλά ας μην προδικάζουμε τίποτα. Ο λόγος είναι πως με τέτοια κακή εκκίνηση είναι ανοιχτό προσεχώς ακόμη και το ενδεχόμενο αλλαγών στον Παναθηναϊκό.

Σε πρώτη φάση οι Μολό, Μπεκ και Σέχου επιστρέφουν στις προπονήσεις από σήμερα. Υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο μόνο για τον πρώτο να μετακομίσει στη Ρωσία, καθώς ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας έχει στη μεταγραφική της λίστα τον Γάλλο και υπάρχει το χρονικό περιθώριο των 11 ημερών. Και αυτό γιατί η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στη Ρωσία στις 17 Οκτωβρίου.

Από εκεί και πέρα, ο μοναδικός που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε στην πορεία να αγωνιστεί ξανά είναι ο Καμπετσής. Υπάρχουν οι Μακέντα και Καρλίτος, αλλά ας μην αποκλείσουμε το να αγωνιστεί ο «Κάμπε» σε κάποιο ματς Κυπέλλου στην πορεία. Λιγότερες είναι οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο με τους Μολό και Μπεκ και μηδαμινές με τον Σέχου.

Για τους δύο εξτρέμ το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι πως πλέον ο Παναθηναϊκός έχει γεμίσει εκεί. Υπάρχουν οι Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ, Σαβιέρ και Εμμανουηλίδης, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παίξει κάποια στιγμή στα πλάγια και ο Βιγιαφάνιες. Συν τοις άλλοις, πολλά ακούγονται για το πώς σκέφτεται στην πορεία ο Πογιάτος να παρατάσσει την ομάδα του. Προς το παρόν ο ένας εκ των δύο φορ παίζει στο πλάι και «τρώει» μία θέση εξτρέμ, ενώ έχει πέσει στο τραπέζι ακόμα και το σενάριο του 3-5-2. Σε μία τέτοια περίπτωση όλοι οι winger θα έπρεπε να μείνουν στον πάγκο.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ