Παναθηναϊκός: Ο Ούφε Μπεκ ήρθε σε συμφωνία για να αποχωρήσει το καλοκαίρι, χαρίζοντας και χρήματα που του αναλογούν.

Ο Ούφε Μπεκ ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για να αποχωρήσει το καλοκαίρι, χαρίζοντας και χρήματα που του αναλογούν.

Παναθηναϊκός: Ήλθε, είδε και απήλθε. Ο Ούφε Μπεκ αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τους «πράσινους» χαρίζοντας ένα μέρος από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο Δανός εξτρέμ ανακοινώθηκε και επίσημα στις 13 Αυγούστου 2019, ερχόμενος το Ανόβερο. Όλο αυτό το διάστημα πραγματοποίησε μόλις 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «πράσινων», ενώ σκόραρε ένα γκολ.

Έτσι, αποτέλεσε έναν από τους παίκτες που ήταν εντελώς ανενεργοί και πλέον ήρθε σε συμφωνία με το που επιστρέψει στην Αθήνα να κάνει θεραπείες μαζί με το ιατρικό τιμ του «τριφυλλιού» και το καλοκαίρι να αποχωρήσει, χαρίζοντας ένα σημαντικό μέρος από το τελευταίο έτος του συμβολαίου του.

Εδώ και μήνες είχε ένα ακόμα πρόβλημα τραυματισμού και τελικά αποφάσισε να κάνει την επέμβαση. Ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία στο instagram από το Λονδίνο με πατερίτσες και τόνισε ότι η επέμβαση πήγε καλά και ότι είναι σε διάθεση επιστροφής.