Ο Χουάνκαρ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως θα έχει δύσκολο έργο στο να ανανεώσει τον Χουάνκαρ

Εδώ και αρκετό καιρό ένα είναι το συμβόλαιο που έχει θέσει ως προτεραιότητα ο Παναθηναϊκός να ανανεώσει, αυτό του Χουάνκαρ. Επαφές έχουν γίνει, συμφωνία δεν υπάρχει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στις συζητήσεις των δύο πλευρών διαπιστώθηκε μία σημαντική απόσταση. Δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Χουάνκαρ θέλουν να πορευτούν μαζί και μετά το καλοκαίρι. Αναζητείται, όμως, η κατάλληλη φόρμουλα, αφού ο ποδοσφαιριστής και ο εκπρόσωπός του ψάχνουν για ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο.

Παρατηρείται μία γενικότερη πρόθεση από την πλευρά του παίκτη να μπουν εμπόδια χωρίς λόγο. Είναι εμφανές πως επιχειρεί να πλασάρει όσο καλύτερα μπορεί τον παίκτη του και κάπως έτσι όλως τυχαίως βγαίνουν και διάφορα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον άλλων. Όχι ότι δεν τσεκάρουν ορισμένες ομάδες τον Χουάνκαρ. Ωστόσο, κάποια πράγματα είναι αρκετά φουσκωμένα, όπως το δημοσίευμα της «As».

Σύμφωνα με αυτό ο αριστερός μπακ του «τριφυλλιού» έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του από ομάδες του εξωτερικού. Τουρκία, Μεξικό, ΗΠΑ και Ελλάδα έχουν ασχοληθεί μαζί του. Οι Ισπανοί, μάλιστα, βάζουν στο κόλπο και τον ΠΑΟΚ.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται πού αποσκοπεί αυτό. Στο να πιεστεί ο Παναθηναϊκός και να αυξήσει την πρότασή του. Η όλη κατάσταση δείχνει πως ο Ρενέ Ράμος (σ.σ. αδερφός του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν Σέρχιο) δεν θα είναι εύκολος στις διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, οι «πράσινοι» θεωρούν πως έχουν σύμμαχο τον ίδιο τον παίκτη. Εάν έχουν δίκιο, θα φανεί.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο