ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δικός του ξανά ο Βαγιαννίδης

Παναθηναϊκός και Ίντερ έδωσαν τα χέρια και απομένουν λεπτομέρειες για την επιστροφή του Γιώργου Βαγιαννίδη στο «τριφύλλι» έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του
Παναθηναϊκός: Δικός του ξανά ο Βαγιαννίδης

Ολοκλήρωσε την προσθήκη της τελευταίας στιγμής ο Παναθηναϊκός κάνοντας δικό του ξανά τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Κλείδωσε η συμφωνία με την Ίντερ.

Χώρος για εκείνον στην ιταλική ομάδα δεν υπήρχε. Ενδιαφερόμενοι βρέθηκαν, αλλά καμία περίπτωση δεν προχώρησε και ο Παναθηναϊκός τα εκμεταλλεύτηκε όλα αυτά. Με την Ίντερ στο φινάλε του καλοκαιριού να μην έχει επιλογές, οι «πράσινοι» κινήθηκαν αποφασιστικά και τον έκαναν δικό τους.

Οι δύο ομάδες είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν τακτοποιηθεί σχεδόν όλες οι λεπτομέρειες και απομένουν κάποια τυπικά ζητήματα που αφορούν κυρίως το πώς θα χωρίσουν Ίντερ και Βαγιαννίδης.

Ο νεαρός δεξιός μπακ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Αθήνα και το πιο πιθανό είναι να «πετάξει» από το Μιλάνο για τα πάτρια εδάφη την Τετάρτη (1/9). Τότε θα πέσουν και οι υπογραφές με το «τριφύλλι». Ο χρόνος δεν θα πιέζει ούτως ή άλλως καθώς τυπικά ο Βαγιαννίδης θα υπογράψει ως ελεύθερος στον Παναθηναϊκό με το ιταλικό κλαμπ να κρατάει ποσοστό μεταπώλησης.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ