Παναθηναϊκός: Έκανε προσφυγή ο Μολέντο

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πληρώσει τις τελευταίες δόσεις στην εφορία για τον Ροντρίγκο Μολέντο, με τον Βραζιλιάνο να καταθέτει προσφυγή για 85.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πληρώσει τις τελευταίες δόσεις στην εφορία για τον Ροντρίγκο Μολέντο, με τον Βραζιλιάνο να καταθέτει προσφυγή για 85.000 ευρώ.

Παρά τη χρηματοδότηση περισσότερων από 30 εκατ. ευρώ τον τελευταίο χρόνο, το «τριφύλλι» έχει ακόμη υποθέσεις που εκκρεμούν. To ζήτημα με τον έμπειρο στόπερ ήρθε να το θυμίσει αυτό. Ο Μολέντο προσέφυγε στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, για οφειλή της ΠΑΕ ύψους 85.000 ευρώ.

Τα χρήματα αφορούν την εφορία του και συγκεκριμένα τις τελευταίες 4 δόσεις, από τις διακανονισμένες. Αν και ο Παναθηναϊκός έχει τακτοποιήσει τις 140.000 ευρώ, από τον περασμένο Απρίλιο δεν έχει μπορέσει να ξοφλήσει το υπόλοιπο.

Αυτό ενδεχομένως να δημιουργεί πρόβλημα στον Βραζιλιάνο, στην περίπτωση που ήθελε να ταξιδέψει στη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει επικοινωνία με την ΠΑΕ για συμβιβασμό, με τη δικάσιμο να ορίζεται για τη Δευτέρα 15 Ιουλίου. Με την πιθανότητα αναβολής να κρίνεται ως πιθανή.

Πρόσφατα είχε προκύψει και θέμα με αντίστοιχη προσφυγή από την εταιρεία εκπροσώπησης του Τσάβες. Η αλήθεια είναι ότι το διάστημα αυτό στο οικονομικό ζήτημα παρατηρούνται καθυστερήσεις, με τη ρευστότητα να βρίσκεται σε κάκιστα επίπεδα. Στους ποδοσφαιριστές οφείλεται η δόση Μαΐου. Όπως προκύπτει, δεν είναι τελικά η μόνη οφειλή που υφίσταται αυτή τη στιγμή για την ΠΑΕ.