Παναθηναϊκός: Ενθαρρυντικά μηνύματα για το μπάτζετ

Θετικές ενδείξεις προκύπτουν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη νέα σεζόν

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε ιδανικά τη σεζόν, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας για πρώτη φορά από το 2014, κι ενώ είχε προηγηθεί η έξοδος στην Ευρώπη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρέλαβε «καμένη γη» και σταδιακά κατάφερε να παρουσιάσει ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο για κάθε αντίπαλο.

Το «τριφύλλι» έπαιξε, κατά γενική ομολογία, το καλύτερο ποδόσφαιρο κατά το τελευταίο τρίμηνο και αδιαμφισβήτητα ήταν η πιο αποτελεσματική ομάδα.

Έχει μπει στις καρδιές όλων των φιλάθλων, αφού πέραν της εργατικότητας, έχει εξωτερικεύσει το προφίλ ενός ανθρώπου με σεμνότητα και σεβασμό.

Συμπεριφέρεται ως (και όχι σαν) μια προσωπικότητα που είτε απευθύνεται σε συνεργάτες του, είτε σε παίκτες του, είτε σε αντιπάλους, διατηρεί την ίδια στάση.

Ο μέσος φίλαθλος του Παναθηναϊκού εκτιμά διπλά και τριπλά τέτοιους ανθρώπους. Και εύχεται να λάβει την απαραίτητη βοήθεια από τη διοίκηση, προκειμένου να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα. Με απώτερο σκοπό, φυσικά, να ξαναγίνει διεκδικήτρια (και) του πρωταθλήματος.

Το μπάτζετ θα αυξηθεί, ο αναγεννημένος και καταλυτικός φέτος Λούκας Βιγιαφάνιες θέλει να παραμείνει, ενώ ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έχει ενθουσιαστεί με όσα έζησε στην Αθήνα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Δείτε το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: