Παναθηναϊκός Δημήτρης Κουρμπέλης

Χωρίς τον αρχηγό του θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Από τα τέλη του 2020 έμεινε στα πιτς ο Δημήτρης Κουρμπέλης και τελικά η επιστροφή του θα αργήσει. Ο λόγος είναι πως ο Αρκάς μέσος θα υποβληθεί σε λαπαροσκοπική αποκατάσταση στον ορθό κοιλιακό, αφού μέχρι σήμερα δεν προέκυψε το επιθυμητό αποτέλεσμα από...

Χωρίς τον αρχηγό του θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Από τα τέλη του 2020 έμεινε στα πιτς ο Δημήτρης Κουρμπέλης και τελικά η επιστροφή του θα αργήσει.

Ο λόγος είναι πως ο Αρκάς μέσος θα υποβληθεί σε λαπαροσκοπική αποκατάσταση στον ορθό κοιλιακό, αφού μέχρι σήμερα δεν προέκυψε το επιθυμητό αποτέλεσμα από τη συντηρητική αγωγή που ακολουθούσε. Πρόκειται ουσιαστικά για υποτροπή σε προ 6ετίας χειρουργείο του Κουρμπελη και το ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκτιμά πως για τέσσερις εβδομάδες θα μείνει εκτός.

Αυτό σημαίνει πως οι Αλεξανδρόπουλος και Μαουρίσιο θα συνεχίσουν να είναι οι μόνες λύσεις στα χαφ μαζί με τον Βέλεθ που τελευταία παίζει σταθερά εκεί. Οι υπόλοιποι μέσοι με εξαίρεση ίσως τον Σερπέζη δεν έχουν αμυντικογενή χαρακτηριστικά. Ωστόσο, φαίνεται πως σύντομα θα υπάρξει προσθήκη σε αυτή τη θέση.