Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρει υποψήφιο επενδυτή, σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο οποίος για να εμπλακεί θέλει να «τελειώσουν» οι χούλιγκανς.

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρει υποψήφιο επενδυτή, σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο οποίος για να εμπλακεί θέλει να «τελειώσουν» οι χούλιγκανς.

Νέο ενδιαφέρον για το «τριφύλλι», επενδυτικού και διοικητικού χαρακτήρα, παρουσιάζει ρεπορτάζ του πολιτικού εντύπου. Με μία προϋπόθεση, η οποία αναμένεται να συζητηθεί. Ειδικά αν αποδειχτεί ότι η κίνηση που παρουσιάζει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» υπάρχει και θα βγει στο φως της δημοσιότητας το επόμενο διάστημα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για φερέγγυο επενδυτή, που ενδιαφέρεται άμεσα (από το καλοκαίρι) να επενδύσει στον Παναθηναϊκό. Με την απαίτηση να απεξαρτηθεί η λειτουργία της ΠΑΕ από τον πυρήνα των οργανωμένων της Θύρας 13! Όχι, φυσικά, από το σύνολο του οπαδικού κινήματος, αλλά από τις ομάδες που προκαλούν επεισόδια και έχουν κοστίσει πολλά στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ

Η κίνηση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν θα ολοκληρωθεί αν πρώτα δεν λάβει εγγυήσεις και δεν γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, ώστε να εξασφαλίσει την αποβολή των στοιχείων αυτών γύρω από την ομάδα. Θεωρώντας ότι οι συγκεκριμένοι χούλιγκανς υπονομεύουν συνεχώς το μέλλον της.

Η Θύρα 13 είναι συνυφασμένη με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού. Δεν επιθυμεί ο επενδυτής τη διάλυσή της, αλλά την κάθαρση. Ουσιαστικά ζητά την αλλαγή ύφους της Θύρας 13 σ’ έναν πυρήνα οπαδών, που θα κοιτάζει την υποστήριξη του συλλόγου και τίποτα άλλο… Ούτε να ζητά προνόμια, ούτε να επιδιώκει την άσκηση πολιτικής και διοίκησης άμεσα ή έμμεσα!

Ολα τα νέα για το στοίχημα και όχι μόνο!

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο επενδυτής θεωρεί τη χρονική συγκυρία ευνοϊκή, μετά τις αποδοκιμασίες της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου απέναντι στους οργανωμένους στα πρόσφατα επεισόδια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Όπως γίνεται αντιληπτό, το εγχείρημα είναι δύσκολο και θα έχει δεδομένες αντιδράσεις… Αν ισχύει, φυσικά, μία τέτοια επενδυτική κίνηση.