ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιμένει ο ατζέντης του Λουτσιάνο!

Ο Νίλσον Μόουρα υποστηρίζει ότι ο Βραζιλιάνος δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι»
Παναθηναϊκός: Επιμένει ο ατζέντης του Λουτσιάνο!

Στον Παναθηναϊκό εξακολουθεί να ανήκει ο Λουτσιάνο, επανέλαβε σε συνέντευξή του στο «Netflu» ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.

Ο Νίλσον Μόουρα υποστήριξε ξανά ότι ο παίκτης αγωνίζεται με την μορφή του δανεισμού από το «τριφύλλι» στη Φλουμινένσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λουτσιάνο ήρθε το καλοκαίρι του 2017 ως δανεικός από την Κορίνθιανς, αποκτήθηκε ως ελεύθερος τον Ιανουάριο του 2018 και είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Τελικά, το πρόβλημα στον χιαστό ώθησε τον Παναθηναϊκό στη λύση της μεταξύ τους συνεργασίας πριν από το τέλος της σεζόν 2017-18.

Από τους «πράσινους» προκύπτει ότι έχει βρεθεί μια φόρμουλα για τα οφειλόμενα, ενώ διαψεύστηκε πανηγυρικά η δήλωση του Μόουρα ότι ο πελάτης του ανήκει στο “τριφύλλι”.

Παναθηναϊκός: Προσέλαβε ψυχολόγο

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.