Παναθηναϊκός: Για ενδιαφέρον της ομάδας προς τον Ζαΐλσον κάνει λόγο η ιστοσελίδα globoesporte.globo.com και άλλα Μέσα της Βραζιλίας.

Για ενδιαφέρον της ομάδας προς τον Ζαΐλσον κάνει λόγο η ιστοσελίδα globoesporte.globo.com και άλλα Μέσα της Βραζιλίας.

Παναθηναϊκός: Για ενδιαφέρον της ομάδας προς τον Ζαΐλσον κάνει λόγο η ιστοσελίδα globoesporte.globo.com και άλλα Μέσα της Βραζιλίας.

Ο Παναθηναϊκός συμπεριλαμβάνεται στις πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο Ζαΐλσον, σύμφωνα με την ιστοσελίδα globoesporte.globo.com.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο αμυντικός χαφ Ζαΐλσον είναι παίκτης της Νταλιάν Προ από την Κίνα, αλλά δεν μπορεί να γυρίσει στη χώρα λόγω των απαγορεύσεων που υπάρχουν με την πανδημία του κορονοϊού.

Στο Πόρτο Αλέγκρε, ο αθλητής ακολουθεί μια συγκεκριμένη ρουτίνα και προπονείται ατομικά. Έχει κάποιες υποθέσεις ανοιχτές που αφορούν την προοπτική να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Ζαΐλσον αποτέλεσε στόχο τριών ομάδων από τη Βραζιλία: Σάο Πάουλο, Γκρέμιο και Σάντος. Παρόλα αυτά, η ομάδα του δεν απάντησε σε καμία από τις τρεις ομάδες.

Παράλληλα και η Μαρσέιγ εξέτασε την περίπτωσή του πρόσφατα, έπειτα από εισήγηση του προπονητή Χόρχε Σαμπαόλι.

Όλα αυτά ανοίγουν τον δρόμο για άλλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα, μαζί με μία ακόμα ιταλική ομάδα. Ισπανικοί σύλλογοι επίσης έχουν κάνει κάποιες επαφές».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Αλεξανδρόπουλο – Αυτό θα είναι το νέο συμβόλαιο

Super League 2: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός κατεβάζουν ομάδες Β’ – Δεν δήλωσε συμμετοχή ο Άρης

Γιοβάνοβιτς – Παναθηναϊκός: Το απόλυτο αφεντικό! Χωρίς ενδιάμεσους και βοηθούς