Η «πράσινη» απογοήτευση μετά το Βόλος - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αποσύρει την εμπιστοσύνη του προς τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ μετά τη διαιτησία στο ματς με τον Βόλο

Δεν είναι κρυφό πως εδώ και αρκετά χρόνια ο Παναθηναϊκός δεν έχει την αντιμετώπιση που θα ήθελε από τους διαιτητές. Το παράδειγμα του Βόλου είναι απλώς ένα από τα πολλά.

Ακόμη και στην εποχή των ξένων διαιτητών, του VAR και του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, φαίνεται πως για εκείνον ιδιαίτερες αλλαγές δεν υπάρχουν. Οι «πράσινοι» το εμπέδωσαν ξανά στο Πανθεσσαλικό.

«Απόλυτα άδικη η αποβολή του Σάντσες», ανέφερε το tweet που έκανε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη φάση της κόκκινης στον Αργεντινό. Δεν το κρύβουν οι άνθρωποι της ομάδας ότι είναι έξαλλοι με τη συγκεκριμένη απόφαση και τη γενικότερη αντιμετώπιση που είχαν από τον Ολλανδό Χίγκλερ και τον συμπατριώτη του Ντιέπερνινγκ, που βρισκόταν στο VAR. Από τα απλά σφυρίγματα, έως τις κάρτες.

Μετά την ήττα από τον Βόλο το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο. «Αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας προς τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ». Τον στήριξαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, θεώρησαν πως θα μπορούσε να επαναφέρει ένα καθεστώς ισοτιμίας, αλλά εκτιμούν πως πλέον απέτυχε. Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν πως έκαναν υπομονή και με το παραπάνω, αλλά αυτή εξαντλήθηκε. Δεν είναι η πρώτη ομάδα που εκφράζει ανοιχτά την αντίθεσή της προς τον Άγγλο αρχιδιαιτητή. Το θέμα είναι εάν θα υπάρξουν και άλλα βήματα στη συνέχεια από το «τριφύλλι» ή και κάποιες ομάδες ακόμη.