Παναθηναϊκός: Η τακτική της υπομονής και το ρίσκο

Έχει αρχίσει να καθυστερεί σημαντικά στο μεταγραφικό σκέλος ο Παναθηναϊκός. Δικαιολογίες υπάρχουν και ο καθένας μπορεί να το επικοινωνεί διαφορετικά όλο αυτό

Έχει αρχίσει να καθυστερεί σημαντικά στο μεταγραφικό σκέλος ο Παναθηναϊκός. Δικαιολογίες υπάρχουν και ο καθένας μπορεί να το επικοινωνεί διαφορετικά όλο αυτό.

Άλλοι βγάζουν προς τα έξω πόσο απαιτητικός είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, άλλοι τονίζουν πως ο Παναθηναϊκός ούτως ή άλλως θα ξεκινήσει τέλη Αυγούστου τις επίσημες υποχρεώσεις του και συνεπώς έχει χρόνο. Όλα σχετικά είναι και όλα υπό προϋποθέσεις έχουν βάση.

Το θέμα είναι πως μπήκε ο Ιούλιος και έως τώρα το «τριφύλλι» έχει ανακοινώσει μόλις μία μεταγραφή. Και φυσικά δεν κόβονται μόνο ποδοσφαιριστές από τον Σέρβο τεχνικό, υπάρχουν και περιπτώσεις που οι «πράσινοι» έφαγαν άκυρα. Μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά.

Από εκεί και πέρα είναι σαφές πως φέτος στο «τριφύλλι» έχουν υπομονή και θα την εξαντλήσουν. Αυτή την τακτική αποφάσισαν να ακολουθήσουν και έτσι θα πορευτούν. Ενέχει όμως και ρίσκο. Το εάν θα βγει ή όχι, θα φανεί στην πορεία. Προς το παρόν χρόνος υπάρχει.

Διαβάστε επίσης

Νέα πρόταση και κοντά σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Σμύρνης o Παμλίδης!

Κορονοϊός: Έρχεται 4ο κύμα της πανδημίας μέσα στον Ιούλιο – Νέες απαγορεύσεις στα σκαριά

MasterChef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεσπάει κατά της κυβέρνησης και τα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων