Παναθηναϊκός: Δεν κατάφερε να δώσει καλά δείγματα γραφής στα φιλικά προετοιμασίας, ενώ το περυσινό «ναυάγιο» σε κάθε τομέα, είναι πολύ νωπό.

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου έκανε κάποιες ελπιδοφόρες κινήσεις ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Δεν κατάφερε να δώσει καλά δείγματα γραφής στα φιλικά προετοιμασίας, ενώ το περυσινό «ναυάγιο» σε κάθε τομέα, είναι πολύ νωπό.

Πολλά και σοβαρά αμυντικά λάθη, παραβίαση της εστίας σε κάθε αγώνα, αδυναμία στο δημιουργικό σκέλος και μόλις μία νίκη (στο 90′ επί της Λαμίας στη Λεωφόρο).

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να σκοράρει σε όλα τα ματς, με εξαίρεση εκείνο κόντρα στη Φένλο στις 25 Ιουλίου.

Για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο, πάντως, έχουμε την αίσθηση ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα καταφέρει να δείξει ένα καλό μεσοεπιθετικό πρόσωπο.

Αν δεν γίνονταν οι προσθήκες των Ραμόν Λούντκβιστ, Ματέους Βιτάλ και Σεμπαστιάν Παλάσιος, τότε δεν θα υπήρχε το παραμικρό ψήγμα αισιοδοξίας. Η όλη ιστορία απέκτησε ενδιαφέρον στο… 90′.

Όμως, στο ποδόσφαιρο δεν παίζει ρόλο μόνο η τακτική, αλλά και τα πρόσωπα. Θετικό πρόσημο έχουν οι συγκεκριμένες κινήσεις, αν και αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί στο χορτάρι.

Η σεζόν είναι μεγάλη. Πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολύ χρόνο. Προκειμένου να κερδίσει τον κόσμο του αλλά και για να μπει από νωρίς σε τροχιά διεκδίκησης στόχων, θα πρέπει να ξεκινήσει με νίκες το εφετινό ταξίδι. Προτεραιότητά του ο κυνισμός.

 

Διαβάστε ακόμη:

Νίλσον για Παναθηναϊκό: «Ήταν χάος τελικά»

Μπρινιόλι: «Μονοπάτι προόδου η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό»

Μίκης Θεοδωράκης: Κανένας σεβασμός! Σκηνικό με Μητσοτάκη – Κουτσούμπα έξω απο τη Μητρόπολη