ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κάθεται στο τραπέζι με Αλεξανδρόπουλο – Ραντεβού με Ντρεοσί

Ήταν γνωστό ότι αυτές τις μέρες θα γινόταν η πρώτη διερευνητική συζήτηση με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.
Παναθηναϊκός: Κάθεται στο τραπέζι με Αλεξανδρόπουλο – Ραντεβού με Ντρεοσί

Παναθηναϊκός: Ήταν γνωστό ότι αυτές τις μέρες θα γινόταν η πρώτη διερευνητική συζήτηση με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη σχετική επέκταση, ασχέτως αν ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Ο σύλλογος φαίνεται να βγάζει ένα ακόμη σημαντικό ταλέντο από την ακαδημία του.

Για να ωφεληθεί πλήρως, όμως, ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει να «δέσει» τον Αλεξανδρόπουλο προσεχώς με νέο συμβόλαιο. Αυτή είναι η πρόθεση του κλαμπ.

Γνωστό εδώ και καιρό ότι οι «πράσινοι» επιθυμούν να του κάνουν αναπροσαρμογή αποδοχών και ταυτόχρονα να εξασφαλίσουν πως θα έχουν τα δικαιώματά του για αρκετά χρόνια ακόμη.

Μία άτυπη επαφή είχε γίνει στα τέλη του 2020. Τότε που υπήρξαν συζητήσεις με άλλους παίκτες για επεκτάσεις. Οι υπόλοιποι νεαροί, βέβαια, έμεναν ή μένουν (σ.σ. άλλοι ανανέωσαν άλλοι όχι) ελεύθεροι σε λίγους μήνες. Γι’ αυτό προτεραιότητα δόθηκε εκεί.

Με τον Αλεξανδρόπουλο η κουβέντα έχει μείνει στο «είμαστε ικανοποιημένοι και θα σου κάνουμε πρόταση για νέο συμβόλαιο».

Μέσα στον Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός απέκτησε δύο χαφ. Και εάν ο Σανκαρέ δεν έχει σχέση βάσει χαρακτηριστικών με τον Αλεξανδρόπουλο, για τον Νιάς δεν μπορεί να το ισχυριστεί κανείς. Ο δεύτερος, μάλιστα, πήγε στο Κορωπί με τη μορφή δανεισμού έχοντας… προίκα και συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Αυτό δεν ήταν και το καλύτερο μήνυμα τη στιγμή που διαθέτεις έναν αρκετά ταλαντούχο παίκτη και σε λίγο καιρό θα μπεις σε διαπραγμάτευση μαζί του προσπαθώντας να τον πείσεις πως είναι σημαντικός για το κλαμπ. Ας μην ξεχνάμε πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει και ο Κουρμπέλης.

Το βέβαιο είναι ότι ο Αλεξανδρόπουλος αποτελεί για τους «πράσινους» το επόμενο πρότζεκτ και ταυτόχρονα το νέο στοίχημα. Εάν το περσινό ήταν ο Γιώργος Βαγιαννίδης και το επόμενο ο Βασίλης Ζαγαρίτης, ο «Αλεξανδρό» πήρε τη σκυτάλη.

Η υπόθεση δείχνει να παίρνει τον δρόμο της. Η πρώτη διερευνητική συζήτηση για νέο συμβόλαιο στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο θα γίνει την Πέμπτη (15/4).

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε επικοινωνία μεταξύ του Πιέρ Ντρεοσί και των εκπροσώπων του 19χρονου αμυντικού χαφ, κλείνοντας το πρώτο ραντεβού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλεξανδρόπουλος είχε τονίσει στον Γάλλο την επιθυμία του να συνεχίσει με τα πράσινα και μέχρι τώρα περίμενε την επίσημη προσέγγιση.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.

?>