Sportime

Παναθηναϊκός: Και όμως αυτό ανάγκασε τον Αλαφούζο να διώξει τον Τερίμ - Δεν ήταν μόνο η αγωνιστική εικόνα

Δεν ήταν μόνο η αγωνιστική παρουσία των «πράσινων» που ανάγκασε τον Γιάννη Αλαφούζο να απολύσει τον Φατίχ Τερίμ.

Διονύσης Αντωνέλλος 2 λεπτά ανάγνωσης
Παναθηναϊκός: Και όμως αυτό ανάγκασε τον Αλαφούζο να διώξει τον Τερίμ - Δεν ήταν μόνο η αγωνιστική εικόνα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τι είναι αυτό που ανάγκασε τον Γιάννη Αλαφούζο να διώξει τον Φατίχ Τερίμ, δύο παιχνίδι πριν από το τέλος της σεζόν;

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά τα τέσσερα από τον ΠΑΟΚ αποφάσισε να χωρίσουν οι δρόμοι του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ. Με το αζημίωτο βέβαια, καθώς ο Τούρκος θα εισπράξει ένα εκατ. ευρώ για το διάστημα που έμεινε στους πράσινους.

Όμως, δεν ήταν μόνο η αγωνιστική παρουσία των «πράσινων» που ανάγκασε τον Γιάννη Αλαφούζο να απολύσει τον Φατίχ Τερίμ.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε πως οι παίκτες των πρασίνων απείλησαν πως δεν θα κατέβουν για προπόνηση αν δεν απομακρυνθεί ο Τούρκος.

Προσέξτε, αυτή η απόφαση δεν ήταν... για τα μάτια του κόσμου. Όντως δεν θα κατέβαιναν στην προπόνηση. Και όλα αυτά ενώ έξω από τη Λεωφόρο, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν συλλαλητήριο.

Ούτε να το... ακούσει δεν ήθελε ο Γιάννης Αλαφούζος πως θα έπρεπε να διαχειριστεί και αυτή την κατάσταση, δηλαδή τους παίκτες της ομάδας του να μην κατεβαίνουν για προπόνηση.

Άστο να πάει στο... καλό, σκέφτηκε ο Γιάννης Αλαφούζος. Εδώ τελικό Κυπέλου με 60 άτομα ουσιαστικά επέβαλε για να μην ακούει τη γιούχα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, σιγά μην... λούζονταν αποχή των παικτών από τις προπονήσεις.

https://youtu.be/607TezUJPaM

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Απίστευτο τι έγινε μόλις οι παίκτες έμαθαν την αποχώρηση Τερίμ

Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ… δάγκωσε τον Αλαφούζο – Του λείπει η μισή ωμοπλάτη

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα