Παναθηναϊκός: Μένει στη Λιλ ο Σεχ Νιάς

Ο Παναθηναϊκός του έδωσε την ευκαιρία να πάρει σερί ματς το προηγούμενο εξάμηνο και αυτό όχι μόνο έκανε καλό στον Σεχ Νιάς, αλλά του έδωσε και μία θέση στο ρόστερ της Λιλ

Ο Παναθηναϊκός του έδωσε την ευκαιρία να πάρει σερί ματς το προηγούμενο εξάμηνο και αυτό όχι μόνο έκανε καλό στον Σεχ Νιάς, αλλά τον βοήθησε να εξασφαλίσει μία θέση στο ρόστερ της Λιλ.

Το σύντομο πέρασμα του Νιάς από την Ελλάδα έδειξε πως έχει το πακέτο για να κάνει καριέρα. Ματς ήθελε και αυτό στην πρώτη ομάδα της Λιλ δεν θα γινόταν. Ο Παναθηναϊκός τον πήρε τον προηγούμενο Ιανουάριο, ο 21χρονος έπαιξε 15 αγώνες και επέστρεψε στην ομάδα που ανήκει για να καθιερωθεί.

Σύμφωνα με την έγκυρη «Equipe» ο προπονητής της Λιλ, Ζοσελίν Γκουβερνέκ, είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον Νιάς στο ρόστερ του κλαμπ και ενδεχομένως να του δώσει και κάποιες ευκαιρίες. Αυτό είναι μία πρώτη ένδειξη για το ότι τον πιστεύει αρκετά.

Ούτως ή άλλως, πάντως, από τη στιγμή που ο Πιέρ Ντρεοσί αποχώρησε, θέμα παραμονής του Νιάς στο «τριφύλλι» δεν υπήρχε. Με τις διασυνδέσεις του Γάλλου γενικού διευθυντή είχε αποκτηθεί ο Σενεγαλέζος. Ο Παναθηναϊκός πάντως δεν έχει πλέον ανάγκη από αμυντικό χαφ, αφού για τη συγκεκριμένη θέση αποκτήθηκε ο 32χρονος Ισπανός Ρουμπέν Πέρεθ.

 

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε και επίσημα Βάτσλικ!

Sportime-Έντυπη έκδοση (13/7): Το Sportime αλλάζει τον ελληνικό Τύπο! (pic)

MasterChef: Η σπαρακτική έκκληση της Μαρίνας στο Instagram (pic)