Ο Παναθηναϊκός έλαβε νέα πρόταση για τον Διούδη

Η Λέγκια Βαρσοβίας έκανε νέα πρόταση και ο Παναθηναϊκός καλείται να αποφασίσει τι θα κάνει με τον Σωκράτη Διούδη

Με συνοπτικές διαδικασίες απέρριψε ο Παναθηναϊκός την πρώτη πρόταση της Λέγκια Βαρσοβίας για τον Σωκράτη Διούδη. Τότε το Sportime αποκάλυπτε το ενδεχόμενο επιστροφής των Πολωνών. Αυτό τελικά συνέβη.

Η Λέγκια επανήλθε με πρόταση δανεισμού και οψιόν αγοράς. Δεν είναι κρυφό πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση ούτε βαθμολογικά ούτε οικονομικά. Ωστόσο, κάνει τη δική της προσπάθεια μήπως και πείσει τους «πράσινους». Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Διούδης είναι ο πρώτος της στόχος.

Θέλοντας να παραμείνει στην Ekstraklasa η Λέγκια επιχειρεί με τον τρόπο της να ενισχυθεί. Ενημέρωσε, λοιπόν, τους «πράσινους» πως θα δώσει ένα ποσό το καλοκαίρι για να αγοράσει τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα, εφόσον έχουν πάει όλα καλά έως τότε. Ο Παναθηναϊκός εκείνο που αρχικά τόνιζε ήταν πως δεν γινόταν να δέχεται μηδενικές προτάσεις για ποδοσφαιριστές του. Τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει κάπως. Ωστόσο, είναι και πάλι ξεκάθαρο πως άμεσα το «τριφύλλι» χρήματα στα ταμεία του δεν θα βάλει. Επομένως, δεν αποκλείεται να μην αλλάξει στάση.

Από την άλλη πλευρά, ο Διούδης, που αναδείχτηκε καλύτερος τερματοφύλακας της Super League 1 για πέρυσι, έχασε τη θέση του λόγω μίας ίωσης και έκτοτε είναι σταθερά στη σκιά του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο αποχώρησής του προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και μένει να φανεί η αντίδραση του «τριφυλλιού». Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για τον 28χρονο υπήρξε και από αλλού, αλλά εκείνο έως τώρα δεν έχει μετουσιωθεί σε πρόταση.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο