ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ντιναμό Κιέβου ξανά για Κουρμπέλη

Είναι ένα από τα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αρχηγός του εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια. Ο Κουρμπέλης δεν περνάει απαρατήρητος και κατά καιρούς έχει μπει στο μπλοκάκι ομάδων του εξωτερικού.  Μία εξ αυτών είναι η Ντιναμό Κιέβου. Η ουκρανική ομάδα αποτελεί έναν σταθερό ενδιαφερόμενο εδώ και...
Παναθηναϊκός Κουρμπέλης

Είναι ένα από τα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αρχηγός του εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια. Ο Κουρμπέλης δεν περνάει απαρατήρητος και κατά καιρούς έχει μπει στο μπλοκάκι ομάδων του εξωτερικού. 

Μία εξ αυτών είναι η Ντιναμό Κιέβου. Η ουκρανική ομάδα αποτελεί έναν σταθερό ενδιαφερόμενο εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο. Το καλοκαίρι είχε προτιμήσει να αποκτήσει τον Τούντορ Μπαλουτά, αλλά εκείνος δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες. Ετσι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ζήτησε έναν αμυντικό χαφ και τα ουκρανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η Ντιναμό θα κάνει κίνηση για τον διεθνή Έλληνα. Ο παίκτης σε πρώτη φάση δεν είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όπως και ο Παναθηναϊκός. Φυσικά όλα θα κριθούν από το εάν θα γίνει επίσημη πρόταση και ποιο θα είναι το ύψος της.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ