Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς και η Κύπρος

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ήταν λογικό πως θα γραφτούν πολλά ονόματα από την Κύπρο. Την ξέρει καλά την αγορά ο Γιοβάνοβιτς. Τόσα χρόνια ήταν στον ΑΠΟΕΛ. Έχει πολύ καλές σχέσεις με κάποιους ανθρώπους, ορισμένοι συνεργάτες του επίσης έχουν δυνατές άκρες εκεί και ήταν λογικό πως ο...

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ήταν λογικό πως θα γραφτούν πολλά ονόματα από την Κύπρο.

Την ξέρει καλά την αγορά ο Γιοβάνοβιτς. Τόσα χρόνια ήταν στον ΑΠΟΕΛ. Έχει πολύ καλές σχέσεις με κάποιους ανθρώπους, ορισμένοι συνεργάτες του επίσης έχουν δυνατές άκρες εκεί και ήταν λογικό πως ο Παναθηναϊκός θα εμπλακεί σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια.

Το να εξέτασε ή να εξετάζει ακόμα 1-2 επιλογές ο Παναθηναϊκός από τη συγκεκριμένη αγορά είναι πιθανό. Ως εκεί όμως, τίποτα περισσότερο. Έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και φαίνεται πως αυτό θα συνεχιστεί. Το καλοκαίρι είναι μεγάλο. Ελάχιστοι, όμως, είναι οι ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να μπουν και να κάνουν τη διαφορά στο «τριφύλλι» και ακόμα λιγότεροι οι εφικτοί στόχοι. Μπορεί ο Κώτσιρας να αγοράστηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει η δυνατότητα να δίνονται χρήματα σε ομάδες για κάθε μεταγραφή.

 

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

Διαβάστε επίσης

Άρης: Τηλεοπτικά τα φιλικά στην Αυστρία, «κλείδωσαν» οι αντίπαλοι!

Σοκ με την παραλλαγή Δέλτα – Σοβαρή απειλή παρά τα εμβόλια

Ξεκινούν οι εμβολιασμοί παιδιών για τον κορονοϊό