Ο Παλάσιος στο Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

Ο Παναθηναϊκός άρχισε να παίρνει πράγματα από τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, αλλά ο Αργεντινός έχει πολλά να δώσει ακόμα

Το καλοκαίρι με τη μεταγραφή του έγινε μεγάλος ντόρος. Δικαίως από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν συνηθίζει να ξοδεύει τέτοια ποσά για παίκτες. Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος ξεκίνησε νωθρά και από νωρίς τον συνόδευε μία γκρίνια.

Οι προσδοκίες μεγάλες για εκείνον λόγω του ποσού που δαπανήθηκε από τους «πράσινους». Άργησε να μπει βασικός, χρειάστηκε χρόνο να προσαρμοστεί και ακόμη δεν βρίσκεται στο 100%. Στο ματς του Κυπέλλου με τον Βόλο ήταν θετικός, αλλά ακολούθησε ο αγώνας με την ΑΕΚ. Δύο κάκιστα τελειώματα και ένα ακόμη στο ματς με τον Ατρόμητο. Μέχρι να έρθει το γκολ του για να κλειδώσει το τρίποντο κόντρα στους Περιστεριώτες. Μαζί με αυτό ήρθαν και κάποια χαμόγελα σε πάγκο και εξέδρα.

«Τώρα ανεβαίνει αυτός» μία από τις ατάκες που ειπώθηκαν στα αποδυτήρια. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον στηρίζει, βλέπει πράγματα και θεωρεί ότι σταδιακά θα παίξει το ποδόσφαιρο που γνωρίζει. Παρεμπιπτόντως, αξίζει εδώ να αναφερθεί τι άποψη έχουν άνθρωποι που παρακολουθούν το πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Πρόσφατα κάποιος που γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις από τη συγκεκριμένη χώρα, τόνιζε πως «δεν γίνεται να παίζει έτσι ο Παλάσιος. Είναι η μέρα με τη νύχτα με αυτό που βλέπαμε εκεί. Κάπως θα πρέπει να τον αξιοποιήσει ο Παναθηναϊκός». Τόσο εντός όσο και εκτός της ΠΑΕ υπάρχει η αίσθηση πως το μόνο που χρειάζεται, είναι υπομονή και στήριξη για τον 29χρονο.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο