Μονομαχία στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τις επιλογές του στα χαφ και η προοπτική της ανανέωσης του Λούκας Βιγιαφάνιες δεν βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Η μεταγραφή χαφ και ο Ντομίνγκο Μπλάνκο.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση χαφ και όσον αφορά το φετινό ρόστερ, έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην ανανέωση του συμβολαίου του Χουάνκαρ και την παραμονή Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Όλα αυτά κάτι δείχνουν για την υπόθεση του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Εξ αρχής δεν βρισκόταν στην κορυφή των προτεραιοτήτων. Ωστόσο, υπήρχε η αίσθηση πως οι δύο πλευρές θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Προς το παρόν αυτό δεν έχει γίνει. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να συμβεί αργότερα.

Ενδεχομένως η αναμονή, όμως, να είναι εκείνη που οδήγησε τον Βιγιαφάνιες σε μία ανάρτηση στο Instagram που σηκώνει συζήτηση. Σε αντίθεση με τον Χουάνκαρ που απλώς χαιρετούσε, εκείνος έγραψε και ένα last dance. Με τελευταίο χορό παρομοίασε τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ως το τελευταίο παιχνίδι του, δηλαδή, στα «πράσινα».

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του Αργεντινού. Με άλλους οικονομικούς όρους προφανώς, αλλά αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ούτως ή άλλως σε πρώτη φάση, άλλα είναι τα θέματα που καίνε.

Ο Παναθηναϊκός παίρνει χαφ – Επιμονή για Μπλάνκο

Εν τω μεταξύ, τουλάχιστον μία μεταγραφή χαφ θεωρείται δεδομένη ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τους Γκατσίνοβιτς και Βιγιαφάνιες. Υπάρχουν ονόματα που εξετάζονται και ο Ντομίνγκο Μπλάνκο είναι ένα εξ αυτών. Σίγουρα δεν αποτελεί το μοναδικό στη λίστα και ενδεχομένως δεν είναι και το πρώτο σε αυτή.

O 27χρονος αγωνίζεται στην Ιντεπεντιέντε, στην πρώην ομάδα του Σεμπαστιάν Παλάσιος. Είναι μία φορά διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και βρίσκεται στην κατάλληλη στιγμή για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Έως τώρα ουδέποτε έφυγε από την Αργεντινή, ενώ στην πατρίδα του κάνουν λόγο και για ενδιαφέρον της Μπόκα Τζούνιορς.

Σίγουρα δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση για διάφορους λόγους. Υπάρχουν ανταγωνιστές, θα χρειαστούν αρκετά χρήματα, ενώ το καθεστώς σχεδόν όλων των παικτών στη Λατινική Αμερική είναι ιδιαίτερο. Τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή για τον Μπλάνκο πληθαίνουν σταθερά. Ένα εξ αυτών αναφέρει ότι «ο Μπλάνκο θα απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της Ιντεπεντιέντε βλέποντας το μέλλον του εκτός ομάδας». Άλλα αναφέρονται στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και της Μπόκα Τζούνιορς. Ο άλλοτε συμπαίκτης του Παλάσιος, όμως, δεν παίζει μόνος του για τη συγκεκριμένη θέση στο «τριφύλλι».