Παναθηναϊκός

Αναγνωριστικές είναι οι πρώτες ημέρες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, αναφορικά με τους νεαρούς άσους που, επί της ουσίας, προέρχονται από την πρώτη επαγγελματική σεζόν της καριέρας τους. Βασίλης Ξενόπουλος, Νίκος Χριστογεώργος, Βασίλης Ζαγαρίτης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ανδρέας Αθανασακόπουλος και Δημήτρης Σερπέζης ανήκουν σε αυτό το γκρουπ. Σπύρος Τζαβίδας, Χρήστος Χατζηγιαννάκης και Δημήτρης Καραγιάννης αποτελούν τους «διαδόχους»...

Αναγνωριστικές είναι οι πρώτες ημέρες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, αναφορικά με τους νεαρούς άσους που, επί της ουσίας, προέρχονται από την πρώτη επαγγελματική σεζόν της καριέρας τους.

Βασίλης Ξενόπουλος, Νίκος Χριστογεώργος, Βασίλης Ζαγαρίτης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ανδρέας Αθανασακόπουλος και Δημήτρης Σερπέζης ανήκουν σε αυτό το γκρουπ.

Σπύρος Τζαβίδας, Χρήστος Χατζηγιαννάκης και Δημήτρης Καραγιάννης αποτελούν τους «διαδόχους» τους ως προς την ηλικία, επομένως το βάρος πέφτει στα παιδιά της προηγούμενης παραγράφου.

Διαρρέουν κάποιες πληροφορίες ότι οι περισσότεροι εξ αυτών θα δοθούν δανεικοί, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Προς το παρόν, πάντως, το Sportime είναι σε θέση να γνωρίζει ότι δεν έχουν λάβει την παραμικρή ενημέρωση, τουλάχιστον τα περισσότερα παιδιά.

Επιθυμία τους είναι να διεκδικήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες. Θέλουν να τα δώσουν όλα στις προπονήσεις με απώτερο σκοπό να παραμείνουν στην ομάδα. Και σταδιακά να παίρνουν ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Παvαθηναϊκός έχει αποδείξει ότι στηρίζει πολλά παιδιά της Ακαδημίας την τελευταία διετία. Θα συνεχίσει να το κάνει;