Ο Παναθηναϊκός περιμένει πρόταση για τον Σωκράτη Διούδη

Ο Σωκράτης Διούδης ψάχνεται και ο Παναθηναϊκός εκτός απροόπτου θα δεχτεί προσεχώς επίσημες κρούσεις

Έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα καιρό τώρα ο Σωκράτης Διούδης. Ο Παναθηναϊκός επέλεξε το καλοκαίρι να αποκτήσει τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι ουσιαστικά για βασικό και αυτό ήταν το έναυσμα για να ψαχτεί ο Έλληνας τερματοφύλακας. Ειδικά από τη στιγμή που δεν παίζει.

Η υπόθεσή του δουλεύεται καιρό και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δύο ομάδες έχουν «λοκάρει» τον Διούδη. Αμφότερες από το εξωτερικό προφανώς. Ο ίδιος είναι θετικός στο να κάνει το εκτός συνόρων βήμα.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά. Υπενθυμίζεται πως σε νεαρή ηλικία πήγε στην Μπριζ. Τότε δεν ήταν έτοιμος και γι’ αυτό δεν έπιασε. Πλέον τα δεδομένα για εκείνον είναι διαφορετικά. Είναι διεθνής, βγήκε καλύτερος τερματοφύλακας πέρυσι στη Super League 1 και τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στους πιο σταθερούς παίκτες του «τριφυλλιού».

Εφόσον δεν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής, θα φτάσει τουλάχιστον μία πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον 28χρονο τερματοφύλακα. Το κατά πόσο εκείνη θα καλύπτει τους «πράσινους», είναι κάτι που μένει να φανεί.

Κλείνοντας τη φετινή σεζόν ο Διούδης έχει αγωνιστεί σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος κρατώντας μία φορά το μηδέν, ενώ έχει παίξει και σε δύο ματς Κυπέλλου. Τέλος, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και γι’ αυτό τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Παναθηναϊκός.