Παναθηναϊκός

Ήταν από τις ομάδες που έως τώρα το είχε διαχειριστεί εξαιρετικά το θέμα με τον κορονοϊό ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, από τη στιγμή που επέστρεψαν από τις διακοπές τους οι «πράσινοι», προέκυψε πρόβλημα! Ο Μαουρίσιο βρίσκεται στη Βραζιλία έχοντας προσβληθεί από τον COVID-19. Φαίνεται, όμως, ότι δεν είναι ο μοναδικός. Ο Παναθηναϊκός έκανε τα καθιερωμένα τεστ...

Ήταν από τις ομάδες που έως τώρα το είχε διαχειριστεί εξαιρετικά το θέμα με τον κορονοϊό ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, από τη στιγμή που επέστρεψαν από τις διακοπές τους οι «πράσινοι», προέκυψε πρόβλημα!

Ο Μαουρίσιο βρίσκεται στη Βραζιλία έχοντας προσβληθεί από τον COVID-19. Φαίνεται, όμως, ότι δεν είναι ο μοναδικός. Ο Παναθηναϊκός έκανε τα καθιερωμένα τεστ το Σάββατο (2/1) και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν βρεθεί θετικά νέα κρούσματα!

Βάσει του πρωτοκόλλου για να αναβληθεί ένα παιχνίδι χρειάζονται πλέον στη Super League 1 πέντε νέα κρούσματα στον τελευταίο έλεγχο. Με όσα προκύπτουν έως τώρα, ο αριθμός είναι μικρότερος. Αναμένεται, όμως, ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το πρωί της Κυριακής (3/1) όλα τα μέλη του «τριφυλλιού» θα περάσουν ξανά από τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει και νέο κρούσμα. Εάν βρεθεί ένα ακόμη, τότε το ματς θα αναβληθεί, αφού αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι υπάρχουν ήδη τέσσερα.