Παναθηναϊκός: Θα επιστρέψει στη Λιλ ο Νιάς

Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ υπήρχαν σκέψεις παραμονής του και μετά το τέλος της σεζόν. Εξ αρχής ήταν δύσκολο πάντως ο Σεχ Νιάς να παραμείνει. Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός άλλαξε προπονητή και ο Πιέρ Ντρεοσί αποχώρησε, η υπόθεση αυτή ατόνησε. Ωστόσο, ούτως ή άλλως η Λιλ ήθελε τον Σενεγαλέζο πίσω...

Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ υπήρχαν σκέψεις παραμονής του και μετά το τέλος της σεζόν. Εξ αρχής ήταν δύσκολο πάντως ο Σεχ Νιάς να παραμείνει.

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός άλλαξε προπονητή και ο Πιέρ Ντρεοσί αποχώρησε, η υπόθεση αυτή ατόνησε. Ωστόσο, ούτως ή άλλως η Λιλ ήθελε τον Σενεγαλέζο πίσω τουλάχιστον στην αρχή της προετοιμασίας προκειμένου να αξιολογηθεί εκ νέου. Ο Μπουκαρί Σουμαρέ αναμένεται να πουληθεί και μετά την αλλαγή προπονητή, πολλοί θα κριθούν από μηδενική βάση.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «lepetitlillois.com» αναφέρει πως ο Νιάς θα επιστρέψει στους πρωταθλητές Γαλλίας. Συμπληρώνεται πως ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό τον βοήθησε γιατί πήρε χρόνο συμμετοχής. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Λιλ έως το καλοκαίρι του 2023 και η οριστική απόφαση για το μέλλον του θα παρθεί μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας και τις πρώτες μεταγραφές. Το ενδεχόμενο νέου δανεισμού του δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Ωστόσο, θα χρειαστεί, όπως φαίνεται, χρόνος πριν αποφασιστεί το τι θα γίνει μαζί του.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

Διαβάστε επίσης

Άρης: Τηλεοπτικά τα φιλικά στην Αυστρία, «κλείδωσαν» οι αντίπαλοι!

Σοκ με την παραλλαγή Δέλτα – Σοβαρή απειλή παρά τα εμβόλια

Ξεκινούν οι εμβολιασμοί παιδιών για τον κορονοϊό