ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το «αντίο» της οικογένειας Βαρδινογιάννη

Σαν σήμερα, στις 5 Σεπτεμβρίου του 2011 ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανακοινώνει την οριστική αποχώρηση της οικογένειάς του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά από 32 χρόνια. Μαζί του αποχωρούν και 6 μέλη του Δ.Σ. Η μακροβιότερη οικογένεια στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού, σε τόσο υψηλό διοικητικό επίπεδο, η οικογένεια Βαρδινογιάννη έβαζε τους τίτλους τέλους. Το μακρινό...
Βαρδινογιάννη

Σαν σήμερα, στις 5 Σεπτεμβρίου του 2011 ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανακοινώνει την οριστική αποχώρηση της οικογένειάς του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά από 32 χρόνια. Μαζί του αποχωρούν και 6 μέλη του Δ.Σ.

Η μακροβιότερη οικογένεια στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού, σε τόσο υψηλό διοικητικό επίπεδο, η οικογένεια Βαρδινογιάννη έβαζε τους τίτλους τέλους.

Το μακρινό 1979 η οικογένεια των Βαρδινογιάννη θα αποκτήσει το 55% των μετοχών του Παναθηναϊκού και θα αναλάβει την ηγεσία της νεοσύστατης ΠΑΕ. Πρόεδρος χρίζεται ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, με τον «Καπετάνιο» να παραμένει στο συγκεκριμένο θώκο μέχρι τις 29 Μαΐου του 2000.

Αυτά τα 21 χρόνια ο Παναθηναϊκός κατέκτησε 6 πρωταθλήματα, 9 κύπελλα, κι έγινε ευρέως γνωστός στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Το 2000 τα ηνία του Παναθηναϊκού ανέλαβε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ανιψιός του Γιώργου Βαρδινογιάννη.

Ο «Τζίγκερ» αποτέλεσε το νέο ηγέτη του Παναθηναϊκού όμως για διάφορους λόγους, και κυρίως λόγω της έλλειψης τίτλων, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτός από τους οπαδούς. Το φινάλε για την πανίσχυρη οικογένεια στα δρώμενα του Παναθηναϊκού γράφτηκε στις 5 Σεπτεμβρίου του 2011, με τον Γ. Βαρδινογιάννη να ανακοινώνει την οριστική αποχώρησή του από τους «πράσινους».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ