ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το παράδειγμα του Ινσούα και ο Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός και Χουάνκαρ βρίσκονται σε επαφές για νέο συμβόλαιο και το θέμα είναι να μην εξελιχθεί η περίπτωση σε νέο Ινσούα
Παναθηναϊκός: Το παράδειγμα του Ινσούα και ο Χουάνκαρ

Δύο συμβόλαια ήθελε να ανανεώσει ο Παναθηναϊκός πριν φύγει το 2021 και προς το παρόν δεν τα έχει καταφέρει. Χουάνκαρ και Τάσος Χατζηγιοβάνης μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν από την Πρωτοχρονιά.

Για τον δεύτερο έτσι όπως χειρίζεται το θέμα ο Παναθηναϊκός έως τώρα, είναι σαν να το έχει πάρει απόφαση πως ούτως ή άλλως θα τον χάσει. Για τον Ισπανό, όμως, το παλεύει. Έχει κάνει τις κινήσεις του, άκουσε και τι είχε να πει η άλλη πλευρά. Η απόσταση στο οικονομικό είναι σημαντική.

Με μία πρώτη ματιά δεν είναι τραβηγμένο να πει κανείς πως η όλη υπόθεση θυμίζει Εμάνουελ Ινσούα. Τα λεφτά που είχε αξιώσει τότε ο Αργεντινός παραήταν πολλά. Κάποια στιγμή το κατάλαβε, αλλά τότε ήταν αργά.

Η κατάληξη λίγο πολύ γνωστή. Πήγε στην ΑΕΚ με λιγότερα, αφού πρώτα ο Παναθηναϊκός του είχε ρίξει πόρτα όταν εκείνος αποφάσισε να κατεβάσει αισθητά τις απαιτήσεις του. Έκτοτε δεν έχει ορθοποδήσει. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πώς θα ήταν τα πράγματα εάν είχε ανανεώσει, όμως, δύσκολα θα είχαν πάει τόσο στραβά για εκείνον.

Το ερώτημα είναι εάν ο Χουάνκαρ θα πάρει το προαναφερθέν περιστατικό ως παράδειγμα προς αποφυγή. Θέλει να μείνει παρά τις αρχικές τρέλες του μάνατζέρ του. Στις επόμενες επαφές θα φανεί κατά πόσο θα αλλάξει η στάση του απέναντι στους «πράσινους».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>