Ο Μακέντα στο Παναθηναϊκός - Βόλος

Καλύτερα αισθάνεται ο Φενετερίκο Μακέντα, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν θα τον πιέσει.

Πιο σύντομα απ’ ό,τι θα περίμενε κάποιος ίσως να έχει ο Παναθηναϊκός τον Φεντερίκο Μακέντα στη διάθεσή του. Ωστόσο, περισσότερα θα φανούν τις επόμενες μέρες.

Τη Δευτέρα (25/10) ο Ιταλός επιθετικός επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Αυτό από μόνο του, όμως, δεν λέει κάτι γιατί ήταν τέτοια και η ένταση που δεν αποτελεί κριτήριο. Προθέρμανση, rondo και εξάσκηση στις στατικές φάσεις έκαναν οι «πράσινοι» με τους Μπεκ και Κουρμπέλη να ακολουθούν ατομικό.

Για τον Μακέντα το πρώτο τεστ είναι την Τρίτη (26/10). Τότε θα κάνει σε πιο εντατικό ρυθμό προπόνηση και θα φανεί το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του. Γι’ αυτό και προς το παρόν οι «πράσινοι» είναι επιφυλακτικοί. Υπάρχουν, άλλωστε, πρόσφατα παραδείγματα με παίκτες που τη μία έκαναν προπόνηση, την άλλη έβγαιναν ξανά εκτός.

Κουρμπέλης κατά κύριο λόγο και Σένκεφελντ το γεύτηκαν από πρώτο χέρι. Η διαχείρισή τους ήταν λανθασμένη, αμφότεροι χρειάστηκαν πολύ περισσότερο χρόνο και ο στόχος είναι να μη συμβεί και πάλι κάτι αντίστοιχο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Παναθηναϊκός για την κορυφή της επίθεσης έχει τον φορμαρισμένο Καρλίτος, ενώ υπάρχει και ο Ιωαννίδης που δείχνει καλά στοιχεία. Παράλληλα ανεβαίνει και ο Παλάσιος και σταδιακά με τον Καρλίτος αρχίζουν να βρίσκονται στο γήπεδο.