ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: «Βλέπει» Νίκα – Ποιο είναι το θετικό της υπόθεσης

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι ο Γιώργος Νίκας.
Παναθηναϊκός: Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι ο Γιώργος Νίκας.

Παναθηναϊκός: Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι ο Γιώργος Νίκας.

Είχε αναφερθεί από το καλοκαίρι ότι ύστερα από την αποχώρηση του Φώτη Ιωαννίδη, ο Γιώργος Νίκας αποτελεί το επόμενο project του Λεβαδειακού.

Ο Παναθηναϊκός διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον σύλλογο της Βοιωτίας, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίζεται στη Super League 2.

Πλην της απόκτησης Ιωαννίδη, η ομάδα έδωσε δανεικούς τους Κρίστιαν Κονάν και Βαγγέλη Θεοχάρη.

Αυτό αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο όταν θα έρθει η ώρα της απόφασης για το μέλλον του Νίκα.

Στα 21 του ο… Φελαϊνί της Super League 2 (λόγω στυλ μαλλιού), έχει κερδίσει τις εντυπώσεις αγωνιζόμενος ως 6άρι και 8άρι.

Στο εφετινό πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας ο Νίκας μετρά 16 συμμετοχές.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr, καλύπτοντας κάθε αθλητικό γεγονός της επικαιρότητας. Στο Sportime.gr βρίσκεται από τον Μάρτιο του 2018.

ΣΧΟΛΙΑ