Παναθηναϊκός Συλαϊδόπουλος

Ο Παναθηναϊκός προχωράει σε ανακατατάξεις σε όλους τους τομείς. Μία από τις αλλαγές που γίνονται είναι να καθιερωθεί ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος στην πρώτη ομάδα. Ο τελευταίος θα είναι στο εξής βοηθός του νέου προπονητή. Η απόφαση να υπάρχει ένα άτομο μόνιμα ανεξάρτητα από τους προπονητές λήφθηκε πριν λίγες μέρες και αυτός θα είναι ο Συλαϊδόπουλος....

Ο Παναθηναϊκός προχωράει σε ανακατατάξεις σε όλους τους τομείς. Μία από τις αλλαγές που γίνονται είναι να καθιερωθεί ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος στην πρώτη ομάδα.

Ο τελευταίος θα είναι στο εξής βοηθός του νέου προπονητή. Η απόφαση να υπάρχει ένα άτομο μόνιμα ανεξάρτητα από τους προπονητές λήφθηκε πριν λίγες μέρες και αυτός θα είναι ο Συλαϊδόπουλος. Ο Παναθηναϊκός θα έχει, δηλαδή, έναν δικό του άνθρωπο.

Αυτό σημαίνει πως δημιουργείται κενό στην Κ19 και εκεί προπονητής στο εξής θα είναι ο Κώστας Φραντζέσκος. Τη δική του θέση στην Κ17 θα καλύψει ο Πέτρος Τασουνίδης.

Εν τω μεταξύ, στην προπόνηση της Δευτέρας (12/10) οι παίκτες ενημερώθηκαν από τον Σπύρο Βλάχο για τη λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ με τον Ντάνι Πογιάτος. Παρουσιάστηκε ο Συλαϊδόπουλος, ο οποίος με συνεργάτες τους Ηλία Αραμπατζή και Παναγιώτη Μπαρτζώκα θα κάνουν τις προπονήσεις τις επόμενες μέρες μέχρι να κλείσει και τυπικά το θέμα του προπονητή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

📷 @mauricio_silveira88 interview at PAO TV backstage photoshooting! #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

📷 Photostory: @mauricio_silveira88 signs his new contract! 🟢⚪️ #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις