Ομάδες ποδοσφαίρου Εθνική Ομάδα ΑΕΚ ΑΕΛ Απόλλων Σμύρνης Άρης Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βόλος Λαμία Ολυμπιακός ΟΦΗ ΠΑΟ Παναιτωλικός ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός
menu

Παναθηναϊκός: Ξηλώθηκε το μισό ΔΣ σε λίγους μήνες!

Λάμπρος Γκαραγκάνης
Παναθηναϊκός: Ξηλώθηκε το μισό ΔΣ σε λίγους μήνες!

Ο Παναθηναϊκός, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τη σεζόν που τελείωσε, άλλαξε το 50% του Διοικητικού Συμβουλίου του και μάλιστα σε υψηλόβαθμα στελέχη.

Ο Παναθηναϊκός, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τη σεζόν που τελείωσε, άλλαξε το 50% του Διοικητικού Συμβουλίου του. Μάλιστα σε υψηλόβαθμα στελέχη.

Κωνσταντίνου, Σωπήλης, Αλαφούζος, Αναστασόπουλος, Παναγιωτίδης, Μπόμης (Ερασιτέχνης), Πλιάτσικας αποτελούσαν το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι πριν 10 μήνες! Μετά και την τελευταία αλλαγή, την οποία γνωστοποίησε την περασμένη Δευτέρα η ΠΑΕ και θα επισημοποιηθεί στο ΔΣ της Πέμπτης (9/5), το 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο διαμορφώνεται ως εξής: Μαυροκουκουλάκης (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος), Πλιάτσικας (Αντιπρόεδρος), Μπόμης (εκπρόσωπος Ερασιτέχνη), Αλαφούζος, Λουμίδη, Μαθιόπουλος, Παναγιωτίδης (μέλη).

Από το καλοκαίρι αποχώρησαν οι Βασίλης Κωνσταντίνου (Πρόεδρος), Στράτος Σωπήλης (Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος) και Παντελής Αναστασόπουλος (μέλος). Στην καθημερινότητα του συλλόγου δεν αλλάζει κάτι. Απλά τονίζεται η διαφοροποίηση όλων των υψηλά ιστάμενων μελών του ΔΣ. Είτε για προσωπικούς λόγους, είτε λόγω φθοράς. Η Άννα Λουμίδη, η πιο πρόσφατη προσθήκη, έχει παρελθόν στον σύλλογο. Με 12ετή παρουσία σε ΔΣ της ΠΑΕ, επί Γιώργου και Γιάννη Βαρδινογιάννη, με τον σύζυγό της Σωτήρη Λουμίδη να την αντικαθιστά επί πολυμετοχικότητας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Το 2010 ο Όμιλος Λουμίδη σε συνεργασία με τη θυγατρική της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Green Team εγκαινίασαν το πρώτο εμπορικό κατάστημα του Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη. Το οποίο, μάλιστα, φιλοξενείται εντός των εγκαταστάσεων του Ομίλου στην Αστόρια! Ο Σωτήρης Λουμίδης, σύζυγος της Άννας, παραιτήθηκε τον Μάρτιο του 2012 από το ΔΣ της ΠΑΕ. Μαζί με τους Σωτήρη Τζήμα και τον Αντιπρόεδρο Νίκο Χατζηνικολάου.

Το ίδιο έπραξε και από Πρόεδρος της ΓΗΠΕΛ, έχοντας τότε κατηγορηθεί ως άνθρωπος του Βαρδινογιάννη που ήθελε, με την κίνηση αυτή, να στείλει την ΠΑΕ σε διοίκηση Πρωτοδικείου! Ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιήθηκε στον χώρο του καφέ μέχρι την εξαγορά από τη Nestle έχει προσφορά στο «τριφύλλι» από τις αρχές της δεκαετίας του 1960…

Δημοφιλη Αρθρα