Τι αναμένεται να γίνει με τον 44χρονο τεχνικό διευθυντή και τον 48χρονο προπονητή, μετά την είσοδο του Παϊρόζ στον Παναθηναϊκό.

Προφανώς, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός εισέρχεται στην εποχή Πιεμπονγκσάντ, είναι λογικό να τίθεται το εξής ερώτημα: «Τι θα γίνει με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη».

Ο Νταμπίζας μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα από τους «πράσινους», όμως από την προηγούμενη εβδομάδα, κιόλας, έχει αναλάβει τα καθήκοντά του ως τεχνικός διευθυντής.

Η παρουσία του 44χρονου στο νέο Παναθηναϊκό που θα δημιουργηθεί, θα επανεξεταστεί από το επιτελείο του Παϊρόζ. Πάντως, το γεγονός ότι προβλέπεται να έχει ηγετικό ρόλο στη νέα τάξη πραγμάτων ο Άβρααμ Γκραντ, δεν εμποδίζει τον Νταμπίζα απ’ το να υπάρχει στο «τριφύλλι» και να κάνει, κανονικά, τη δουλειά του.

Όσον αφορά τον Γιώργο Δώνη, τώρα, είναι γνωστό πως αποτελούσε τον πρώτο στόχο για τον πάγκο. Ο 48χρονος προπονητής έχει επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό στα χέρια του και μέχρι το τέλος του μήνα, αναμενόταν η απάντησή του. Το θετικό για τον Δώνη είναι ότι έχει καλή γνώμη γι’ αυτόν ο Γκραντ, ο οποίος όπως σας έχουμε ενημερώσει θα λαμβάνει τις σημαντικές αποφάσεις, που σχετίζονται με τα αγωνιστικά θέματα του συλλόγου. Όπως και για τον Νταμπίζα, πάντως, έτσι και για τον Δώνη τίποτε δεν είναι ακόμα σίγουρο.