Τα πυρά του στον Ισλανδό επιθετικό εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ναντ.

Επίθεση στον Κόλμπειν Σίγκθορσον εξαπέλυσε ο Βαλντεμάρ Κίτα.

Ο πρόεδρος της Ναντ χαρακτήρισε ανέντιμο τον Ισλανδό επιθετικό, για το γεγονός ότι θα μπορούσε να υπογράψει στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, ωστόσο οι αυξημένες οικονομικές του απαιτήσεις χάλασαν τη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα ο Κίτα φέρεται να είπε στην γαλλική ιστοσελίδα «ouest-france.fr», αναφορικά με τον Σίγκθορσον: «Είχε την ευκαιρία να πάει στον Παναθηναϊκό, αλλά την απέρριψε επειδή ήθελε περισσότερα χρήματα, είναι ανέντιμο και δεν έχει αποδείξει τίποτα. Είναι δικό μου λάθος, καθώς εγώ τον πήρα στον σύλλογο και είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό. Είναι καλός παίκτης, αλλά δεν είναι δυνατός και οι συμπαίκτες του στην ομάδα δεν μπορούν να του δείξουν εκτίμηση».

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «mbl.is», ο Σίγκθορσον βρέθηκε σε διαπραγματεύσεις τον προηγούμενο μήνα (στα τέλη Ιουλίου συγκεκριμένα) και με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Βέβαια από τη μεριά του ο Ισλανδός έδωσε μία διαφορετική εκδοχή της ιστορίας, δηλώνοντας: «Η πραγματικότητα είναι πως ποτέ δεν έκανε για μένα πρόταση ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός πως έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για μένα».