ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόεδρος Ναντ: «Απέρριψε τον Παναθηναϊκό για τα λεφτά ο Σίγκθορσον»

Τα πυρά του στον Ισλανδό επιθετικό εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ναντ.
Πρόεδρος Ναντ: «Απέρριψε τον Παναθηναϊκό για τα λεφτά ο Σίγκθορσον»

Επίθεση στον Κόλμπειν Σίγκθορσον εξαπέλυσε ο Βαλντεμάρ Κίτα.

Ο πρόεδρος της Ναντ χαρακτήρισε ανέντιμο τον Ισλανδό επιθετικό, για το γεγονός ότι θα μπορούσε να υπογράψει στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, ωστόσο οι αυξημένες οικονομικές του απαιτήσεις χάλασαν τη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα ο Κίτα φέρεται να είπε στην γαλλική ιστοσελίδα «ouest-france.fr», αναφορικά με τον Σίγκθορσον: «Είχε την ευκαιρία να πάει στον Παναθηναϊκό, αλλά την απέρριψε επειδή ήθελε περισσότερα χρήματα, είναι ανέντιμο και δεν έχει αποδείξει τίποτα. Είναι δικό μου λάθος, καθώς εγώ τον πήρα στον σύλλογο και είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό. Είναι καλός παίκτης, αλλά δεν είναι δυνατός και οι συμπαίκτες του στην ομάδα δεν μπορούν να του δείξουν εκτίμηση».

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «mbl.is», ο Σίγκθορσον βρέθηκε σε διαπραγματεύσεις τον προηγούμενο μήνα (στα τέλη Ιουλίου συγκεκριμένα) και με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Βέβαια από τη μεριά του ο Ισλανδός έδωσε μία διαφορετική εκδοχή της ιστορίας, δηλώνοντας: «Η πραγματικότητα είναι πως ποτέ δεν έκανε για μένα πρόταση ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός πως έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για μένα».

Όταν ο Παϊρόζ διεκδικούσε την Μπορντό!

«Τελειώνει» η Μουσκρόν, μόνο Παναθηναϊκός…

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.