Έντονη φημολογία ότι στη διάρκεια της Μ. Τετάρτης, έγινε συνάντηση μεταξύ του αφεντικού της ΚΑΕ και του Υπουργού Επικρατείας, αναφορικά με το project Athens Alive.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει μία ακατάσχετη φημολογία, σύμφωνα με την οποία στη διάρκεια της Μ. Τετάρτης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Αλέκος Φλαμπουράρης συναντήθηκαν, κατ’ ίδιαν, προκειμένου να μιλήσουν για το εγχείρημα Athens Alive.

Οι δύο άνδρες φέρονται να κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, έτσι ώστε να δουν πως μπορεί να προχωρήσει η επένδυση στο ΟΑΚΑ, ποιο θα είναι το Plan B, από τη στιγμή που οι εγκαταστάσεις δεν μπορούν να παραχωρηθούν εξ’ ολοκλήρου και γενικώς, να διαπραγματευτούν τις κινήσεις τους από εδώ και στο εξής.

Ο Φλαμπουράρης, ηγείται στην Ανώνυμη Εταιρεία του Δημοσίου, «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.», η οποία θ’ αναλάβει προσεχώς να υπηρετήσει το πλάνο ανάπλασης στην πρωτεύουσα. Ουσιαστικά, ο Υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, θ’ αποτελεί τον συντονιστή μεγάλων έργων και υποδομών, που επίκειται να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα στην πόλη. Μία είδηση, που είχε αποκαλύψει το Sportime εδώ και έναν μήνα (δείτε τη χαρακτηριστική φωτό παρακάτω)! Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες φήμες, εκτός από τον Φλαμπουράρη, ο Γιαννακόπουλος έχει συναντηθεί τελευταία και με άλλα αρμόδια Υπουργεία (των οποίων η έγκριση για το Athens Alive κρίνεται απαραίτητη), όπως το Οικονομικών, το Περιβάλλοντος, το Εσωτερικών και το Υποδομών.

Οι πληροφορίες για τη συνάντηση αυτή καθ’ αυτή, καθώς επίσης και το περιεχόμενό της, είναι ανεπιβεβαίωτες. Και για την ώρα, βρίσκονται καθαρά στη σφαίρα της φημολογίας. Μίας φημολογίας, που τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί, από πηγές που βρίσκονται κοντά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ωστόσο, επειδή πρόκειται για ένα θέμα με μεγάλη σημασία και προεκτάσεις για τον Παναθηναϊκό, το Sportime.gr το μεταφέρει μεν, με κάθε επιφύλαξη δε.

Κλείνοντας, από το Athens Alive προκύπτουν κάποιες νεότερες πληροφορίες. Όπως μαθαίνει το Sportime.gr, η κοινοπραξία βρίσκεται στο πρώτο στάδιο των διαβουλεύσεων κι απαιτείται πολύ δουλειά μπροστά της, προκειμένου να υπάρχουν απτές εξελίξεις. Αυτό, συμβαίνει διότι μετά το ραντεβού-Γιαννακόπουλου funds στο Λονδίνο, υπάρχει καθολική επανεκκίνηση στο project. Με λίγα λόγια, οι εταιρείες μελετούν το Plan Β, δηλαδή ένα νέο σχέδιο σχετικά με την εκμετάλλευση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Το Plan Α, τα σχέδια κι οι μακέτες που είχαν δημοσιευτεί, δεν ισχύουν πια. Και τα πάντα, είναι σαν να έχουν μόλις αρχίσει. Την ώρα, βέβαια, που ο Παναθηναϊκός «καίγεται» κι η ανάγκη γι’ αλλαγή στην ιδιοκτησία του, κρίνεται πέρα για πέρα άμεση.