Παναθηναϊκός: Στον ισολογισμό η συμφωνία με Παϊρόζ (pic)

Οι ικανές και αναγκαίες συνθήκες για την επιστροφή του «τριφυλλιού» στις πολυτελείς προπονητικές εγκαταστάσεις.

Είναι δεδομένο και το Sportime το έχει επισημάνει, ότι η προοπτική της Παιανίας δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο στον Παναθηναϊκό. Από τον Νίκο Νταμπίζα, μέχρι φυσικά τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

O νέος ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού σκέφτεται, σοβαρά, το ενδεχόμενο επιστροφής του «τριφυλλιού» στις πολυτελείς προπονητικές εγκαταστάσεις. Για να συμβεί αυτό, ωστόσο, χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Οι λόγοι είναι προφανείς.

Πρώτον, διότι απαιτείται συντήρηση μηνών. Για παράδειγμα το ξενοδοχείο στην Παιανία έχει παλιώσει, όντας εδώ και καιρό παρατημένο. Δεύτερον, επειδή τα γήπεδα χρειάζονται φροντίδα, προκειμένου να μπορούν φιλοξενηθούν προπονήσεις εκεί. Επομένως γίνεται κατανοητό, πως δε δύναται μία ομάδα να μετακομίσει, εν μία νυκτί, στην Παιανία. Τέλος, λύση θα πρέπει να βρεθεί και με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Είτε μιλάμε για ενοικίαση, είτε ακόμα και για αγορά των εγκαταστάσεων.

Όσον αφορά το «Γ. Καλαφάτης», ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ θέλει να το αξιοποιήσει. Άλλωστε εκείνος θα είναι ιδιοκτήτης του προπονητικού κέντρου, με τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στο πρόσωπό του. Το μεγάλο πρόβλημα στο Κορωπί, σχετίζεται με ότι δεν μπορούν ν’ ανεγερθούν κτίρια και ξενώνες εκεί. Διότι ο συντελεστής δόμησης στην περιοχή είναι πάρα πολύ χαμηλός. Ο μοναδικός τρόπος να χτιζόταν κάτι θα ήταν υπογείως. Σε τέτοια περίπτωση, όμως, το κόστος θα εκτοξευόταν στα ύψη.