Κι αν για τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης ότι μεγάλωσαν σε Παναθηναϊκό περιβάλλον κι έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την ομάδα, για τους Νίκο Βέργο κι Αργύρη Καμπετσή η στοχοποποίηση είναι προφανής λόγω του ότι πέρασαν από τον Ολυμπιακό. Ήδη στην περίπτωση του 19χρονου φορ, πρώην της Ντόρτμουντ, ανασύρθηκαν δημοσιεύσεις του στα social...

Κι αν για τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης ότι μεγάλωσαν σε Παναθηναϊκό περιβάλλον κι έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την ομάδα, για τους Νίκο Βέργο κι Αργύρη Καμπετσή η στοχοποποίηση είναι προφανής λόγω του ότι πέρασαν από τον Ολυμπιακό.

Ήδη στην περίπτωση του 19χρονου φορ, πρώην της Ντόρτμουντ, ανασύρθηκαν δημοσιεύσεις του στα social media απ’ όταν ήταν 15 ετών! Το αν ο Καμπετσής είναι περισσότερο Ολυμπιακός ή επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος ενδιαφέρεται για την καριέρα του κι αυτή τώρα είναι δεμένη με το «τριφύλλι», φαίνεται από τον τρόπο που έφυγε από τους «ερυθρόλευκους».

Με τον Μπέντο στην τεχνική ηγεσία – πριν 1,5 χρόνο περίπου – παιδιά από την Ακαδημία των «ερυθρόλευκων» είδαν την ευκαιρία να προκύπτει εμπρός τους. Με συμμετοχές στην πρώτη ομάδα (Ρέτσος, Ανδρούτσος, Μανθάτης). Ο Αργύρης Καμπετσής ήταν εκ των κορυφαίων στις μικρές, ηλικιακά, κατηγορίες με αποτέλεσμα να του προσφερθεί επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αν και η οικονομική προσφορά του Ολυμπιακού, ουσιαστικά, έκανε έναν ερασιτέχνη αθλητή επαγγελματία, ο Καμπετσής αρνήθηκε (όχι για οικονομικούς λόγους, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ της εποχής) και με την Ντόρτμουντ να πληρώσει τα τροφεία του κατέληξε στην Μπορούσια. Και τώρα στον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος, σε μία σημαντική επένδυση για το μέλλον…