ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τώρα είναι το δύσκολο για τον Παναθηναϊκό! Να βρει δυο στόπερ

Η αποχώρηση του Σάρλια κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη μεταγραφική εξίσωση στον Παναθηναϊκό που ψάχνει δυο στόπερ.
Τώρα είναι το δύσκολο για τον Παναθηναϊκό! Να βρει δυο στόπερ

Μετά την αποχώρηση του Σάρλια, ο Παναθηναϊκός σίγουρα έχει πρόβλημα. Όχι ο Κροάτης δεν ήταν η ραχοκοκαλιά της άμυνας των «πρασίνων» αν και στο δεύτερο μισό της σεζόν της Super League 1 έπαιξε πάνω από τα στάνταρ του.

Όποτε χρειάστηκε ο Σάρλια ήταν εκεί, το προσπάθησε όσο μπορούσε. Τώρα αν όντως ζήτησε τα τριπλάσια από τα κοντά 300 χιλιάρικα που έπαιρνε όπως βγαίνει προς τα έξω, δεν το γνωρίζει η στήλη. Αν και φαίνεται λίγο υπερβολικό.

Η ουσία πάντως είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει στόπερ τη δεδομένη χρονική στιγμή τους Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Σιδερά. Μια και ο Πούγγουρας δε θα μείνει.

Άρα ο καθένας αντιλαμβάνεται τη δυσκολία. Η δυσκολία είναι πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βρει δύο στόπερ για το ρόστερ του. Είναι που είναι δύσκολο να βρεθεί ένας που θα είναι ηγέτης, τώρα πρέπει να είναι δύο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ο ένας φυσικά θα είναι εν δυνάμει βασικός και θα μπορεί να παίξει και με τους υπόλοιπους δύο. Ο έτερος θα είναι η 4η λύση.

Δεν είναι εύκολη η εξίσωση και ίσως είναι και η πρώτη δύσκολη αποστολή που θα αναλάβει ο Γιάννης Παπαδημητρίου προκειμένου να δείξει τι μπορεί να προτείνει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Για μια θέση απόλυτα κομβική και που κρίνει πολλά στην πορεία μιας ομάδας. Υπάρχει αμφιβολία για αυτό; Η άμυνα δίνει τίτλους.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>