Τώρα πρέπει να ξαναγίνει Παναθηναϊκός – Κάποτε δεν θα του προκαλούσε δέος καμία Ρέιντζερς
Ώρα να ξαναγίνει Παναθηναϊκός. Αυτός που δεν έτρεμε κανέναν.
Ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλώς μια ομάδα που συμμετέχει στην Ευρώπη — είναι ένα όνομα που κάποτε προκαλούσε δέος. Το “τριφύλλι” που έφτασε τελικό στο Γουέμπλεϊ, που κοίταξε στα μάτια κολοσσούς και πάτησε ευρωπαϊκά εδάφη με αυτοπεποίθηση, δεν θα ένιωθε καμία «ειδική» απειλή από μια ομάδα όπως η Ρέιντζερς.
Σήμερα, το να σκοντάφτει σε μια τέτοια πρόκληση είναι η υπενθύμιση ότι πρέπει να ξαναγίνει Παναθηναϊκός. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά ψυχολογικά, πολιτισμικά, ιστορικά. Να μπαίνει σε κάθε ευρωπαϊκό γήπεδο και να επιβάλει το μέγεθός του.
Η Ρέιντζερς είναι μια σοβαρή, δυνατή αντίπαλος — αλλά όχι πάνω από το εκτόπισμα που είχε και οφείλει να ξαναβρεί ο Παναθηναϊκός. Το μονοπάτι της επιστροφής δεν χαρίζεται. Χτίζεται — με προκρίσεις, με νίκες, με ανάκτηση σεβασμού.
Ώρα να ξαναγίνει Παναθηναϊκός. Αυτός που δεν έτρεμε κανέναν.
Διαβάστε επίσης:
Παναθηναϊκός: Ανοικτό «παράθυρο» για την επιστροφή του παικταρά