Την ευχή του για την επόμενη μέρα του συλλόγου έδωσε ο αμυντικός χαφ του «τριφυλλιού», ο οποίος αποκάλυψε ότι θέλει να παραμείνει παίκτης των «πράσινων» και στο μέλλον!

Απογοητευμένος από την τελική έκβαση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο Φάνης Τζανδάρης.

Μεταξύ άλλων, ο αμυντικός χαφ του «τριφυλλιού» ευχήθηκε να βρεθεί κάποιος άνθρωπος ν’ αναλάβει τις τύχες του κλαμπ, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία να παραμείνει «πράσινος» και στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζανδάρης: «Είμαστε πικραμένοι, με αυτό το σκορ είναι σαν να μην παίξαμε, ενώ μέσα στο γήπεδο είχαμε άλλη εικόνα. Το πρώτο γκολ ήταν πολύ τυχερό, το δεύτερο για μένα είναι φάουλ. Αν νικάς 2-0 στη Λεωφόρο, έρχεται και τρίτο. Δεν έπαψα να προσπαθώ μέχρι το τέλος, ήρθε η ήττα και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Ένα παιχνίδι έμεινε ακόμα. Δεν γνωρίζω ο Ινσούα γιατί είπε πως οι παίκτες αισθανόμαστε μόνοι μας. Περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα, να μην έχουμε προβλήματα. Το μέλλον θα δείξει τι θα φέρει. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος για την ομάδα, εγώ ελπίζω να βρίσκομαι εδώ».

Ινσούα: «Περνάμε δύσκολα, δεν μας βοηθά κανείς»