×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναιτωλικός – Αιγάλεω: Ακυρώθηκε το φιλικό υπό τον φόβο επεισοδίων!


    Κώστας Λάππας

Παναιτωλικός – Αιγάλεω: Ακυρώθηκε το φιλικό υπό τον φόβο επεισοδίων!


Παναιτωλικός και Αιγάλεω είχαν προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι με ώρα έναρξης στις 19:00, ωστόσο τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατόν να διεξαχθεί.

Ο λόγος; Η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του στο προπονητικό κέντρου «Emileon», καθώς υπήρχαν φόβοι για επεισόδια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναιτωλικός: Με τρία νέα γήπεδα επενδύει στο μέλλον

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα πούλμαν με οπαδούς του Σίτι ξεκίνησε από την Αθήνα με προορισμό το Αγρίνιο, κάτι που έγινε γνωστό στις αστυνομικές αρχές της πόλης.

Ωστόσο, περίπου ένα χιλιόμετρο πριν το πούλμαν φτάσει στο προπονητικό κέντρο, η αστυνομία του Αγρινίου έστησε μπλόκο και αποφάσισε να μην επιτρέψει την είσοδό του στο «Emileon».

Το εν λόγω προπονητικό κέντρο δεν διαθέτει δύο εξέδρες, κάτι που σήμαινε πως οι οπαδοί των δύο ομάδων θα έπρεπε να συνυπάρξουν σε μία κοινή.

Και επειδή στην Ελλάδα είναι αδύνατον να διεξαχθεί αγώνας (ακόμα και φιλικός) παρουσία κόσμου δύο ομάδων σε μία κερκίδα, η αστυνομία δεν μπορούσε (λογικό) να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξαν πληροφορίες και φόβοι για επεισόδια, γεγονός αποτρεπτικά για να γίνει το ματς.

Από την πλευρά του Παναιτωλικού ξεκαθαρίστηκε πως δεν είναι δυνατόν να διεξαχθεί η αναμέτρηση υπό αυτές τις συνθήκες, με τον μεγαλομέτοχο Φώτη Κωστούλα να αποφασίζει την ακύρωσή του.

Και από την πλευρά του Αιγάλεω λέχθηκε το ίδιο, με την διοίκηση των «κυανόλευκων» να ενημερώνει για την ματαίωση, πάρα το γεγονός ότι η ομάδα ταξίδεψε κανονικά στο Αγρίνιο, αλλά εν τέλει… τσάμπα.

Παναιτωλικός – Αιγάλεω

 


Τελευταία Νέα