Ο Παναιτωλικός άρχισε την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν

Ο Παναιτωλικός καίγεται για επιθετικό και έχει ρίξει το βάρος της προσοχής του.

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Νίκου Καρέλη είναι ανοιχτό. Ο Παναιτωλικός δεν έχει φορ πρώτης γραμμής και αυτό θέλει σύντομα να το διευθετήσει.

Όσον αφορά την υπόθεση του Ηρακλειώτη, το Sportime.gr έχει αποκαλύψει την απόσταση που χωρίζει τις δύο ομάδες. Ο Παναιτωλικός έκανε αυτό που θεωρούσε σωστό. Έχει ξεκαθαρίσει προς τον παίκτη πως δεν θα ανέβει άλλο. Το ίδιο αναφέρει και στο περιβάλλον του. Κοντά στις 130.000 ευρώ είναι η πρόταση ανανέωσης που έχει γίνει.

Ένας από τους διεκδικητές του Καρέλη βγήκε από το παιχνίδι. Ο Ιωνικός δεν είχε διάθεση να μπει σε πλειστηριασμό και δεν σκόπευε να πάει τόσο ψηλά. Αποκτήθηκε ο Νίκος Ιωαννίδης και έτσι έκλεισε το θέμα του φορ στους Νικαιώτες.

Στο Αγρίνιο πλέον τηρούν στάση αναμονής βγάζοντας ταυτόχρονα και μία αισιοδοξία. Το 0/4 στις ανανεώσεις είναι πρόβλημα, αλλά είναι και μεγάλη συζήτηση το πόσο πρέπει να πληρώνεις για τον καθένα. Όλες οι περιπτώσεις ήταν διαφορετικές. Κάποιοι δεν άντεχαν το Αγρίνιο ή τον ρόλο που είχαν, άλλοι ζήτησαν ποσά που δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν από την προσφορά τους.

Το θέμα είναι ότι ο Παναιτωλικός έχει βγει στην αγορά. Τον καίει να πάρει φορ. Εκείνο που λένε στην ΠΑΕ, μάλιστα, είναι ότι αναζητούν βασικό. Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στην υπόθεση του Καρέλη, οι Αγρινιώτες πάνε για παίκτη που στα χαρτιά τουλάχιστον θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και εάν δίνουν στον Καρέλη ένα 130άρι, για εκείνον που θα αποκτηθεί για να είναι βασικός, το ποσό αναμένεται να είναι μεγαλύτερο.

Κλείνοντας, στο τραπέζι έχουν αρχίσει να πέφτουν και περιπτώσεις αντι-Καρέλη. Κάποιοι εντός της ομάδας εκτιμούν, όμως, πως στο φινάλε θα «πέσει» ο τελευταίος και θα ανανεώσει. Για παν ενδεχόμενο, υπάρχει και plan b.