ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κλέβει τις εντυπώσεις ο Άλμπεργκ

Ο 27χρονος έχει αποκτηθεί για να παίζει πίσω από τον φορ και στη Νέα Σμύρνη περιμένουν πως θα κάνει τη διαφορά
Κλέβει τις εντυπώσεις ο Άλμπεργκ

Πολλά είναι τα νέα πρόσωπα στις προπονήσεις του Πανιωνίου συγκριτικά με την περσινή σεζόν. Εκείνος που κλέβει την παράσταση από τα νέα αποκτήματα είναι ο Άλμπεργκ (δεξιά στη ΦΩΤΟ).

Ούτως ή άλλως οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι πολύ καλές και προς το παρόν φροντίζει να το επιβεβαιώνει. Ο 27χρονος έχει αποκτηθεί για να παίζει πίσω από τον φορ και στη Νέα Σμύρνη περιμένουν πως θα κάνει τη διαφορά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζοσέ Ανιγκό δεν θέλει δεκάρι, αλλά έναν παίκτη που να βγαίνει ως δεύτερος φορ κι αυτό ακριβώς κάνει ο Άλμπεργκ.

Από εκεί και πέρα, εδώ και καιρό έχουμε ενημερώσει πως ο κόουτς του Πανιωνίου λέει τα καλύτερα και για τον Μαλέρμπ στους ανθρώπους της ομάδας, ενώ πιστεύει πολύ και στον Κεϊτά.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.