Προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων έχει ο 21χρονος για την ανοιχτή θέση που υπάρχει στο «κυανέρυθρο» ρόστερ στους στόπερ

Σε μεγάλο βαθμό ο Πανιώνιος έχει κλείσει το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν. Το μοναδικό ανοιχτό μέτωπο για τα τωρινά δεδομένα είναι αυτό του στόπερ.

Και το λέμε αυτό γιατί ο επιθετικός θα αργήσει πολύ. Στη Νέα Σμύρνη εκτιμούν πως υπάρχουν ακόμη κάποιες ελπίδες για τον Φιορίν Ντουρμισάι. Θα περιμένουν την αποστολή του Ολυμπιακού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μήπως και έως τότε έχει «κοπεί».

Ακόμα και έτσι, γνωρίζουν ότι προτεραιότητα του παίκτη θα είναι να πάει στο εξωτερικό. Ωστόσο, θα το παλέψουν μήπως και μπορέσουν να αλλάξουν κάτι. Ούτως ή άλλως, όμως, αυτή τη στιγμή και με τις τιμές στα ύψη, φορ δε θα μπορούσε να αποκτηθεί.

Για τα στόπερ, λοιπόν, ο Στέφανος Ευαγγέλου ήταν και παραμένει η πρώτη επιλογή. Σε αυτό φυσικά παίζει ρόλο και οι σχέσεις που έχει ο μάνατζέρ του με τους διοικούντες.

Τη φετινή σεζόν ο 21χρονος έπαιξε μόλις σε ένα ματς στη Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα και σε άλλα τέσσερα Κυπέλλου.  Πάντως ακόμη δεν έχει τελειώσει η συγκεκριμένη μεταγραφή. Αυτό που υποστηρίζουν στην Πλατεία είναι πως απομένει μία συνάντηση. Ο Πανιώνιος θα έχει προσεχώς νέα επικοινωνία με τον Ολυμπιακό και εκεί θα ξεκαθαρίσει πλήρως. Δεν υπολογίζεται, πάντως, ο Ευαγγέλου από τον Πέδρο Μαρτίνς.