Πανιώνιος: Οι φανέλες του στην Γ' Εθνική (pics)

Στη Γ' Εθνική.

Ο Πανιώνιος θα συνεχίσει στη Γ’ Εθνική μετά τον οδυνηρό υποβιβασμό του λόγω χρεών, με την ομάδα να παρουσιάζει τις εμφανίσεις που θα φορούν οι «κυανέρυθροι» την αγωνιστική σεζόν 2020/21.

Όπως μπορείτε να δείτε, η πρώτη η οποία θα είναι η βασική φανέλα θυμίζει αρκετά τις κλασικές εμφανίσεις του συλλόγου, φέροντας κόκκινη φανέλα, μπλε σορτσάκι και κόκκινη κάλτσα.

Σ΄ότι έχει να κάνει με την δεύτερη, αυτή θα είναι λευκή με κόκκινη και μπλε διαγώνια ρίγα και άσπρό σορτσάκι, ενώ άσπρες θα είναι και οι κάλτσες.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την σελίδα της μπουτίκ της ΠΑΕ Πανιώνιος:

Αυτές είναι οι δύο νέες αγωνιστικές εμφανίσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος ανδρών του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., οι οποίες θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από τη μπουτίκ του Συλλόγου, από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου.

Αρχής γενομένης από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όλες οι εμφανίσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος ανδρών που θα πωλούνται από τη μπουτίκ (και μέχρι να ιδρυθεί και πάλι Π.Α.Ε.), θα έχουν πάντα στην πλάτη το νούμερο “12”. Το νούμερο όλων μας. Γιατί ο 12ος παίκτης μίας ομάδας θα είναι πάντα ο κόσμος της. Απλά στη δική μας περίπτωση το ρητό αυτό δεν ισχύει μόνο στα λόγια αλλά γίνεται και πάλι πράξη. Και ξεκινάμε όλοι μαζί #ApoTinArxi

#ApoTinArxi,

που το δύσκολο αυτό ξεκίνημα μας βρίσκει όλους ενωμένους. Αυτή η συσπείρωση όλης της κυανέρυθρης οικογένειας που πάντα στα δύσκολα προστάτευε τον Σύλλογο και του έδινε τη δύναμη να ξεπερνά τις κακουχίες.

#ApoTinArxi,

με τον Δημήτρη που ανέλαβε να βγει μπροστά, τον Γιάννη και τον Νίκο που ξεκινούν με μια χούφτα 19χρονα, τον Δημήτρη που τους δείχνει το δρόμο και τον ερασιτέχνη που χωρίς ποτέ να το ζητήσει βρέθηκε με μία ποδοσφαιρική ομάδα ανδρών και καλείται να σηκώνει το βάρος της. Και τόσους άλλους…

#ApoTinArxi,

και μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο που με το υστέρημα του ίσως μπορέσει να αγοράσει ένα διαρκείας, ξέροντας ότι για αρκετό καιρό ακόμα ίσως δε θα μπει στο γήπεδο, και τον Πανιώνιο φίλαθλο του εξωτερικού που θα πάρει διαρκείας χωρίς να το χρησιμοποιήσει ποτέ.

#ApoTinArxi,

θα ανεβάσουμε και πάλι τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. εκεί που η ιστορία του ορίζει ότι πρέπει να βρίσκεται.

Και όταν με το καλό τα καταφέρουμε ένα είναι σίγουρο. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει η νέα Π.Α.Ε., πριν από τη σέντρα του πρώτου της αγώνα θα είναι (σε μία τελετή αφιερωμένη στον κόσμο) να αποσύρει για πάντα τη φανέλα με το νούμερο 12 και να μην την φορέσει ξανά κανένας παίκτης του Πανιωνίου. Το νούμερο 12 θα κρεμαστεί στον 4ο ιστό του γηπέδου και θα ανήκει για πάντα σε όλους εμάς.

ΥΓ: Το σύνολο του κέρδους που προκύπτει από την πώλησή των επίσημων εμφανίσεων θα αποδίδεται ως οικονομική ενίσχυση στο ποδοσφαιρικό τμήμα ανδρών του Συλλόγου».

Πανιώνιος