Πανιώνιος: Πρόστιμο και τέσσερις αγωνιστικές για τα γεγονότα με την Ηλιούπολη

Ο Πανιώνιος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ και ποινή 4 αγωνιστικών διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για όσα έγιναν στο ματς με την Ηλιούπολη.

Ο Πανιώνιος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ και ποινή 4 αγωνιστικών διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για όσα έγιναν στο ματς με την Ηλιούπολη.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται αγκαλιά με την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 6ου ομίλου στη Γ’ εθνική και ενώ απομένουν τρεις ακόμα αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Την Πέμπτη (27/5), η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε πρόστιμο 2.000 ευρώ στον Πανιώνιο και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για 4 αγωνιστικές για τα γεγονότα και το «ντου» των οπαδών στο ματς με την Ηλιούπολη.

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλε χρηματική ποινή 2.000 € και ποινή της διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για 4 αγωνιστικές (αγώνας Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Πανιώνιος-Ηλιούπολη).

Θυμίζουμε ότι οι βρίσκονται στο +1 από την Ηλιούπολη.

Έτσι, με δύο νίκες στις τρεις εναπομείναντες αγωνιστικές (ρεπό στο φινάλε), κατακτούν το πρωτάθλημα, καθώς και η ομάδα της Ηλιούπολης έχει ρεπό.

Ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί την Κυριακή (30/5, 14:30) τον Φωστήρα και την Τετάρτη (2/6) θα ταξιδέψει στη Μύκονο για την αναμέτρηση με την Άνω Μερά.

Γ’ εθνική – «Μαγείρεμα» για τα μπαράζ ανόδου: Όταν ο… αδιάφορος πάει για πρωτάθλημα

Αιγάλεω: Από το ξύλο στο πριμ! Παλτόγλου και παίκτες πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη στον Ασπρόπυργο!

Ηρακλής: Χάνεται η άνοδος – Τέλος ο Μπαξεβάνος