ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Γύρισε στην Αθήνα ο Μαξίμοβιτς

Η μία μετά την άλλη οι ομάδες της Super League 1 επιστρέφουν στις ομαδικές προπονήσεις μετρώντας αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος από την Τρίτη (19/5) θα σταματήσει τις προπονήσεις σε γκρουπ και θα ξεκινήσει τις ομαδικές. Ο Λεωνίδας Βόκολος θα προσπαθήσει σταδιακά να ανεβάσει την ένταση ώστε οι ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν...
Πανιώνιος Μαξίμοβιτς

Η μία μετά την άλλη οι ομάδες της Super League 1 επιστρέφουν στις ομαδικές προπονήσεις μετρώντας αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Πανιώνιος από την Τρίτη (19/5) θα σταματήσει τις προπονήσεις σε γκρουπ και θα ξεκινήσει τις ομαδικές. Ο Λεωνίδας Βόκολος θα προσπαθήσει σταδιακά να ανεβάσει την ένταση ώστε οι ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα πλέι άουτ.

Εκεί ο Πανιώνιος θα κληθεί να κάνει την υπέρβαση προκειμένου να αποφύγει σε πρώτη φάση την τελευταία θέση και τον απευθείας υποβιβασμό.

Από εκεί και πέρα, επέστρεψε στην Ελλάδα ο Νόβιτσα Μαξίμοβιτς. Ο Σέρβος ήταν από τους μεγάλους άτυχους των «κυανέρυθρων», αφού στις αρχές Νοεμβρίου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα περόνης και έξω σφύρου στον αστράγαλο. Μετά από εκείνο το παιχνίδι με τον Άρη δεν αγωνίστηκε ξανά.

Φυσικά ο Μαξίμοβιτς θα πρέπει σε πρώτη φάση να μπει σε καραντίνα. Θα υποβληθεί σε όλα τα απαραίτητα τεστ και στη συνέχεια θα αρχίσει και εκείνος τις προπονήσεις.

Τέλος, εκείνοι που παραμένουν εκτός είναι οι Μίκο και Μαλέρμπ. Αμφότεροι έκαναν επεμβάσεις με το που τελείωσε η καραντίνα και συνεχίζουν το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους αυτή την περίοδο. Θα αργήσει η επιστροφή τους, ενώ εκτός πλάνων παραμένει και ο Άρσε, που τον Δεκέμβριο υπέστη ρήξη χιαστού.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ