Πανιώνιος

Πανιώνιος: Οι «Πάνθηρες» τα έβαλαν με την διοίκηση της ομάδας τους, μετά το κακό ξεκίνημα στη Super League 1. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν δεν διστάζουν να τα... χώσουν στον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Νίκο Ζαμάνη και στον Χρήστο Δάρρα, τους νέους ιδιοκτήτες του «Ιστορικού».

Πανιώνιος: Οι «Πάνθηρες» τα έβαλαν με την διοίκηση της ομάδας τους, μετά το κακό ξεκίνημα στη Super League 1. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν δεν διστάζουν να τα… χώσουν στον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Νίκο Ζαμάνη και στον Χρήστο Δάρρα, τους νέους ιδιοκτήτες του «Ιστορικού».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι οργανωμένοι φιλαθλοι της ομάδας που στρέφονται κατά της διοίκησης, αλλά η πρώτη που λένε ξεκάθαρα ότι πρέπει να φύγουν οι διοικούντες την ομάδα!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Οι συνδετικοί κρίκοι ενός συλλόγου βρίσκονται ανάμεσα στον κόσμο, την διοίκηση και την ομάδα.

Όταν σπάσει ένας από τους κρίκους αυτούς, η αλυσίδα καταρρέει.

Αυτή την στιγμή, ο κρίκος μεταξύ του κόσμου και της διοίκησης του Πανιωνίου έχει σπάσει.

Η διοικούντες της Π.Α.Ε έχουν κάνει τον κύκλο τους και αυτό είναι ξεκάθαρο πλέον σε όλη την οικογένεια του Ιστορικού.

Τους καλούμε να βάλουν μια τελεία σε αυτό που γίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πανιώνιος: Στα όριά του ο Χρήστος Δάρας

Ήρθε η ώρα για την Π.Α.Ε να αλλάξει χέρια, νοοτροπία, μοντέλο διοίκησης, ούτως ώστε να γίνει μια επανεκκίνηση για ένα πιο ευοίωνο μέλλον.

Μια ειλικρινής, νέα και πραγματική προσπάθεια για εξυγίανση.

Είναι άμεση ανάγκη για επαναπροσέγγιση του μοντέλου διοίκησης με σαφή προσανατολισμό στην επόμενη μέρα, που ο Πανιώνιος θα είναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και όχι ένας άρρωστος οργανισμός όπως αυτό που είναι σήμερα.

Η παρούσα διοίκηση προσπάθησε μα φαίνεται πως δεν έχει πλέον ούτε την όρεξη, ούτε την γνώση, ούτε την δύναμη να κάνει αυτά που θέλει ο κόσμος και χρειάζεται ο Σύλλογος.

Η υπομονή της δικαιολογίας του χρέους τελείωσε. Χρειάζονται άμεσες λύσεις ανεξαρτητοποίησης και απεμπλοκής της ομάδας από την εξάρτηση που μας έβαλαν οι διοικούντες, η οποία σαν καρκίνος πια κατατρώει τα σωθικά του Συλλόγου.

Υ.Γ. Στηρίζουμε τους παίκτες και στεκόμαστε δίπλα τους στην αγωνιστική τους προσπάθεια για παραμονή. Ο κρίκος παίκτες-κόσμος δεν θα σπάσει ΑΝ οι παίκτες παίζουν με πάθος (και όχι όπως την 1η αγωνιστική ή σε αγώνες που επιλεκτικά διαλέγουν να βάζουν τα πόδια στην φωτιά).

Υ.Γ. 2 Καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο. Εν αρχή με την λάρισα. Ο Πανιώνιος ξέχωρα απ’ όσα γίνονται εκτός των αγωνιστικών χώρων, θέλουμε να κερδίζει μέσα σε αυτούς, παντού. Να στέκεται ψηλά, να είναι δυνατός, να μας κάνει υπερήφανος».

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook