ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παρατάει… τον Νίλσεν ο μάνατζέρ του μετά τα ναρκωτικά και τη βία!

Η υπόθεση του Νίκι Μπίλε Νίλσεν, στην οποία αναφέρεται στο σημερινό του φύλλο το Sportime, έχει -εξυπακούεται- αλυσιδωτές αντιδράσεις.  «Χτύπησε μία γυναίκα, επειδή η τελευταία αντέδρασε βλέποντας τον να ερωτοτροπεί σε δημόσια θέα έξω από ένα μπαρ του Μονακό! Στην κατοχή του Νίλσεν βρέθηκε επίσης ένα γραμμάριο κοκαΐνης, ενώ στο κινητό βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία και...

Η υπόθεση του Νίκι Μπίλε Νίλσεν, στην οποία αναφέρεται στο σημερινό του φύλλο το Sportime, έχει -εξυπακούεται- αλυσιδωτές αντιδράσεις. 

«Χτύπησε μία γυναίκα, επειδή η τελευταία αντέδρασε βλέποντας τον να ερωτοτροπεί σε δημόσια θέα έξω από ένα μπαρ του Μονακό!
Στην κατοχή του Νίλσεν βρέθηκε επίσης ένα γραμμάριο κοκαΐνης, ενώ στο κινητό βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία και βίντεο που «πρόδιδαν» τον ξυλοδαρμό! Ο Δανός καταδικάστηκε από το γαλλικό δικαστήριο σε ποινή φυλάκισης ενός μήνα! Oι «κυανέρυθροι» είναι βέβαιο πως θα κινήσουν διαδικασίες ώστε να τον αποδεσμεύσουν μια ώρα αρχύτερα», αναφέρεται στο φύλλο της εφημερίδας και οι λόγοι αυτοί προκάλεσαν και την αντίδραση του ατζέντη του.

«Δεν ξέρω τίποτα, αλλά αν είναι αλήθεια θα απομακρυνθώ όσο πιο μακριά γίνεται από μία τέτοια αρρωστημένη κατάσταση», είπε ο μάνατζέρ του Νίκολα Τζούριτς στην ιστοσελίδα «bt.dk».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ